- Konu Yazar
Mustafa kapı neden kadro dışı bırakıldı?
Fransa ligi ve kulübüm genç oyuncuları yetiştiren, oynatan ve değer katan bir kulüp. Ben Avrupa’da düzenli olarak oynayıp uzun süre kalmak istiyorum. Galatasaray’dan Türkiye’de kalmak için değil, kariyerime Avrupa’da devam etmek istediğim için ayrıldım.Mustafa Kapı şimdi ne yapıyor?
Galatasaray altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonun başında Lille’e transfer olan Mustafa Kapı, Türkiye’ye döndü. Ligue 1 ekibi ile yollarını ayıran 19 yaşındaki orta saha, Adana Demirspor’la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Mustafa kapı kaç gol attı?
Kapı bu sezon performansı ile de takımını sırtlayan isimlerden. Ligin en dikkat çeken ismimlerinden birisi olan Mustafa 24 maçta 15 gol attı ve 17 asist yaptı.Mustafa kapı ne yaptı?
Mustafa Kapı 15.saniye sonra penaltı yaptırdı Maçın 72.dakikasında Adana Demirspor’da oyuna giren 19 yaşındaki Mustafa Kapı 15 saniye sonra penaltı yaptırdı. Süper Lig’de ilk kez oyuna giren Kapı saniyeler sonra kendi ceza sahası içinde rakibini düşürdü ve hakem beyaz noktayı gösterdi.
Kulübü bünyesindeki kariyer planlamasından bilgi veren Mustafa, şunları söyledi: “Planlama alt ligde mücadele eden Lille 2 takımında oynamam, A takımla antrenmana çıkmam ve fırsat olduğunda da A takım kadrosunda ve planlamasında olmamdı. Pandemi nedeniyle ne yazık ki 6 hafta sonra ligimiz tatil edildi ve maçlar durdu.
Mustafa kapı hangi takıma gidiyor?
Adana DemirsporMustafa Kapı / Şu andaki takımı (#18 / Orta saha)
Mustafa Kapı neden oynamıyor?
Mustafa Kapı hangi mevkide oynuyor?Orta sahaMustafa Kapı / Pozisyon
Mustafa Kapı hangi takıma gidiyor?
Mustafa Kapı futbolcu kimdir?8 Ağustos 2002 tarihinde Denizli’de dünyaya gelen Mustafa kapı, 2021 yılının başı itibariyle 18 yaşındadır. Türkiye’nin genç milli takımlarında da uzun yıllardır forma giymekte olan Mustafa Kapı, orta saha mevkiinde oynamaktadır.
MUSTAFA KAPI KİMDİR? Kapı, 8 Ağustos 2002 tarihinde Denizli’de dünyaya geldi.
Semih Kaya an nerede?
2020’de yurda dönüş yapan 30 yaşındaki futbolcu, bir buçuk sezon boyunca Yeni Malatyaspor forması giydikten sonra yuvası Galatasaray’a tekrar kavuştu. Semih Kaya’ya Galatasaray’a tekrar hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz.