AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mustafa Hancer Cok Zor Unutmak Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Mustafa Hancer Cok Zor Unutmak Şarkısı
Mustafa Hancer Cok Zor Unutmak Şarkı Sozleri
Cok Zor Unutmak Şarkı Sozu
Duruldum seni anladığımda
Calıştım sensiz olmaya
Kandırdım kendimi bazen
Alışmak icin
Kayboldum şimdi yeniden
Duşunmek icin
Yine bir şey var icimde gezinen o anlar
Her defasında kovsamda gelip susar
İctiği tek şey hayatım
Ve bıraktığı izleri yaşarım
Cok zor unutmak
Duruldum seni anladığımda
Calıştım sensiz olmaya
Kandırdım kendimi bazen
Alışmak icin
Kayboldum şimdi yeniden
Duşunmek icin
Yine bir şey var icimde gezinen o anlar
Her defasında kovsamda gelip susar
İctiği tek şey hayatım
Ve bıraktığı izleri yaşarım
Cok zor unutmak

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözlerine göre, Mustafa Hancer'in "Çok Zor Unutmak" adlı şarkısı duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Şarkıda anlatılan duyguların yoğunluğu ve hüznü hissediliyor. İnsanın sevdiği birini unutmakta yaşadığı zorluklar ve içsel çatışmalar şarkının ana temasını oluşturuyor gibi görünüyor.

Şarkıda geçen "Duruldum seni anladığımda, Çalıştım sensiz olmaya, Kandırdım kendimi bazen, Alışmak için, Kayboldum şimdi yeniden, Düşünmek için" gibi cümleler anılarla dolu bir sürecin yaşandığını ve bu sürecin karışık duygularla geçtiğini yansıtıyor.

Ayrıca şarkının tekrar eden kısmında geçen "Yine bir şey var içimde gezinen o anlar, Her defasında kovsam da gelip susar, İçtiği tek şey hayatım, Ve bıraktığı izleri yaşarım, Çok zor unutmak" cümleleri ise unutmanın ne kadar zor olduğunu ve geçmişten kalan izlerin hala canlılığını koruduğunu anlatıyor.

Sonuç olarak, şarkının sözlerinden anladığım kadarıyla derin duyguların, iç çatışmaların ve unutmanın zorluğunun işlendiği dokunaklı bir parça olduğunu söyleyebilirim. Eğer şarkının melodisi de sözler kadar etkileyiciyse dinlemek büyük bir duygusal yolculuğa çıkarabilir. Umarım bu yorum size yardımcı olmuştur.

Geri