- Konu Yazar
Mustafa Emmiler hangi hastanede çalışıyor?
Mustafa Emmiler halen Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde hizmet vermektedir.Banu Küçükpolat nereden mezun?
İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitirdim.1998 yılında Yeditepe Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne başladım.7 yıllık Tıp eğitimimi 2004 yılında tamamladım. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümünü kazandım.BANU KÜÇÜKPOLAT’IN HAYAT HİKAYESİ Banu Küçükpolat aslen Edirnelidir. 2021 yılı itibarıyla 42 yaşındadır. Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı.
Doç Dr Mustafa Emmiler kimdir?
Mustafa Emmiler 3 Aralık 1970 tarihinde doğdu. 1993′ de Yüksek Lisansını Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. 202 yılında Tıpta Uzmanlık olarak İnönü Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde tamamlamıştır.
Ahmet Taner Çetintaş hangi hastanede?
Dr. Ahmet Taner Çetintaş Medical Park Antalya da görev yapmaktadır.
Operatör doktor Banu Küçükpolat hangi hastanede?
2008 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak göreve başladı. 2014 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı oldu. Bahçelievler Devlet Hastanesinde 2 yıl uzman doktor olarak görev yapan Küçükpolat, hekimliğe Bahçeşehirde açtığı muayenehanede devam ediyor.Opr Dr Banu Küçükpolat kimdir?
Banu Küçükpolat, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu tamamlamasının ardından ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitirdi. Dr. Küçükpolat, 1998 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne başladı ve 2004 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı.Dr. Küçükpolat, 2006 ile 2007 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Aile hekimi asistanı olarak görevini sürdürdü, 2008 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak göreve başladı.
Dr Mustafa bildiler kimdir?
1993′ de Yüksek Lisansını Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. 202 yılında Tıpta Uzmanlık olarak İnönü Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde tamamlamıştır….Doç. Dr. Mustafa EMMİLER.
Tamer Bakalım kimdir?
Tamer Bakalım Kalp Damar Cerrahisi uzmanıdır.