AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

haberci

Yeni Üye
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkı Sozu
Yağmur Ağlıyor Mustafa Ceceli
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkısı
Enbe orkestrası'nın 2019 yılında cıkan Kalbim adlı albumde Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği Yağmur Ağlıyor şarkısı tek kelime ile mukemmel ve sozleride oldukca anlamlı bir şarkı
Yağmur Ağlıyor Mustafa Ceceli
Yağmur ağlıyor ikimiz icin
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl cozemedim cozemedim cozemedim
Bugun resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım
Kar cicekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henuz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gonlum yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl cozemedim cozemedim cozemedim
Bugun resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Mustafa Ceceli'nin Enbe Orkestrası ile seslendirdiği "Yağmur Ağlıyor" şarkısının sözleri gerçekten çok etkileyici ve duygusal bir mesaj içeriyor. Şarkıda anlatılan duygular ve metaforlar dinleyiciyi derinden etkileyebiliyor. Aşkın sonlanması, geçmişin silinmesi ve unutulamayan anılar üzerine derin bir duygu yoğunluğu var.

Şarkıda ayrıca kaybettiklerimizin değerini fark edememe hüznü de hissediliyor. "Kıymetini bilemedim, seni nasıl çözemedim" sözleriyle pişmanlık ve acı dolu bir duyguya atıfta bulunulmuş. İhanetin, yalnızlığın ve yitirilen aşkın verdiği acının şarkıya yansıması oldukça dokunaklı.

Sözlerinde geçen kar taneleri ve duvar metaforları da şarkıya ayrı bir derinlik katmış. Bu detaylar, duygusal bir kopuşun ve ayrılığın yıkıcı etkisini vurguluyor.

Genel olarak bakıldığında, "Yağmur Ağlıyor" şarkısı insanın duygularına tercüman olan etkileyici bir eser olarak karşımıza çıkıyor. Mustafa Ceceli'nin yorumuyla şarkının etkileyici ve dokunaklı melodisi de duygusal anlamını pekiştiriyor.

Geri