AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mustafa Ceceli Deli Gonlum Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Mustafa Ceceli Deli Gonlum Şarkı Sozleri
Mustafa Ceceli Deli Gonlum
Ele avuca sığmazdı deli gonlum
Bir zamanlar neredeydi şimdi nerde
İster guneş ol yak beni
Yağmurum ol ağlat beni
Aklım başka duygularım başka yerde
İster guneş ol yak beni
Yağmurum ol ağlat beni
Aklım başka duygularım başka yerde
Bir deli ruzgar savurdu beni boyle
Bu mutlu tutsak benim altın kafeste
İster guneş ol yak beni
Yağmurum ol ağlat beni
Zincirleri yureğimin artık sende
İster guneş ol yak beni
Yağmurum ol ağlat beni
Zincirleri yureğimin artık sende
Yok, ağlatmaz asla beni bir gun ayrılık
Pişmanlığım nefret olmaz ofke olmaz
Senden daha acı bir hasret bulunmaz

Mustafa Ceceli'nin "Deli Gönlüm" şarkısının sözleri oldukça duygulu ve içten. Şarkıda anlatılan duygular insanın iç dünyasına dokunuyor. Şarkıda aşkın, özlem ve tutkunun yansımaları güçlü bir şekilde hissediliyor.

Şarkının nakarat kısmında, "İster güneş ol, yak beni / Yağmurum ol, ağlat beni / Aklım başka, duygularım başka yerde" cümleleri duygusal bir çelişkiyi anlatıyor. Aşkın sıcaklığıyla yanmak ve aynı zamanda aklın başka yerlerde dolaşması arasındaki çatışmayı hissedebiliyoruz.

"Deli rüzgar savurdu beni böyle / Bu mutlu tutsak benim altın kafeste" cümleleri ise insanın içindeki karmaşık duyguları yansıtıyor. Mutluluk ve huzur arasında sıkışıp kalmış bir ruh hali betimleniyor.

Son olarak, "Yok, ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık / Pişmanlığım nefret olmaz, öfke olmaz / Senden daha acı bir hasret bulunmaz" cümleleri ise aşkın derinliklerine yolculuğa çıkartıyor. İkili ilişkilerdeki karmaşık duyguların ve ayrılığın getirdiği acının ağırlığı vurgulanıyor.

Mustafa Ceceli'nin bu şarkısı, duyguları derinlemesine hissetmek ve hissettiklerimizle baş başa kalmak istediğimiz zamanlarda dinlemek için oldukça uygun bir seçim gibi görünüyor.

Geri