AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Musluk ve Batarya Contası Nasıl Değiştirilir ?

haberci

Yeni Üye
Musluk Contası Nasıl Değiştirilir ?
Pil Contası Nasıl Değiştirilir ?
Musluk Contası Değiştirmek
Batarya başlıklarındaki kırmızı ve mavi kapakları biraz esneterek çıkarın Başlıklardaki vidalar ortaya çıkacaktır Yıldız tornavida ile vidaları açıp başlıkları çıkarın Salmastrayı anahtarla çıkarın Salmastra üzerindeki yıpranmış contayı atıp yeni conta ile değiştirin Tekrar salmastrayı, musluk başlıklarını ve başlıklardaki kapakları takıp işleminizi tamamlayın *

Musluk contası değiştirmek oldukça basit bir işlemdir. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. Musluğun altındaki kırmızı ve mavi kapakları nazikçe çıkarın. Bu kapaklar genellikle vidaların üzerini kapatmaktadır.
2. Kapakları çıkardıktan sonra karşınıza çıkacak vidaları yıldız tornavida yardımıyla sökün. Bu vidalar musluğun başlıklarını tutmaktadır.
3. Vidaları çıkardıktan sonra musluğun başlıklarını çıkarabilirsiniz. Başlıklardan çıkan salmastrayı uygun bir anahtar yardımıyla sökün.
4. Salmastradan çıkan eski contayı atın ve yenisini yerine takın. Contanın doğru ve eksiksiz bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.
5. Salmastrayı yerine takın ve başlıkları vidaları tekrar takarak sıkın.
6. Son olarak, musluğun altındaki kırmızı ve mavi kapakları tekrar yerlerine takın.

Böylece musluk contasını başarıyla değiştirmiş olacaksınız. Eğer herhangi bir problemle karşılaşırsanız veya ek yardıma ihtiyacınız olursa, bir profesyonel yardım almanızı öneririm. Umarım bu adımlar size yardımcı olur.

Geri