AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Musluk Raybasi nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Musluk Raybası nasil kullanilir?​

Kullanımı çok basittir; Musluk salmastrasını çıkarıp, yerine (aynen salmastrayı takar gibi) bu aleti takınız. Daha sonra hafifçe bastırarak soldan sağa doğru elle çevirerek, iç kısımdaki borunun ağzını aşındırıp, tıraşlayarak bozuk kısımları düzletiniz.
Raybalama işlemi nasıl yapılır?
Raybalamada İşlem Basamakları
- İş parçasını markalayarak uygun bir bağlama elemanı ile tablaya bağlanır.
- İstenilen hassasiyete göre 0,1–0.5mm küçük delik delinir.
- Delik deldiğimiz devir sayısının yarısını tezgâha ayarlarız.
- Raybayı mors kovanı ile fener miline bağlanır.
- Rayba saat ibresi yönünde döndürülür.

Düzenli mutfak nasıl olmalı?​

Düzenli mutfak nasıl olmalı sorusunun cevabı bu tarz ürünlerin dahi düzgün istiflenmesiyle verilebilmektedir. Ürünlerin üzerine çeşitli sticker veya yazılarla isimlerinin yazılması kavanozların görsel anlamda hoş bir ambüans yaratmasına neden olabileceği gibi sonrasında aranılan ürünün bulunmasının çok uzun sürmemesine neden olmaktadır.
Mutfak düzeni Resimli anlatım yapmak istiyorum?
Mutfak düzeni resimli anlatım yapmak istediğimizde ise ilgili görselde tavanların dahi depolama alanı olarak kullanılabildiğini görüyoruz. Bu tasarım örneğinde alan yaratmak amacıyla tavanların kullanılmasında gerçekleştirilen ince detaylar ürünlerin gözümüze batmasını engellediği için mutfakta bütün bir havanın oluşmasına neden olmuştur.
Mutfak dolaplarının düzenlenmesinde olumlu sonuçlar alabilmek adına öncelikle dolapların iç bölümlerinin düzenlenmesi üzerinde önemle durulmalıdır.
Niçin Mutfak dolaplarının yerleştirilmesi gerekir?
Mutfak dolaplarının yerleştirilmesi esnasında genelde tek duvar üzerinde dizilim gerçekleştirilse de bazen L ve U mutfak modellerinin tercih edilmesi gerekebilmektedir. Bu gibi durumlarda işinin ehli olmayanlar tarafından köşelerdeki dolaplar güzel bir şekilde değerlendirilemez.

Geri