AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Musluk Adaptoru ne ise yarar?

Editör

Yeni Üye

Musluk Adaptörü ne işe yarar?​

Musluk ile hortum arasındaki bağlantıyı sağlamak, hortumları ek yaparak uzun veya kullanışlı hale getirmek ve verimli damla sulama işlemi gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla üretilen her bir ürünün adıdır.

Hortum adaptörü ne ise yarar?​

Hortum bağlantı aparatları arasında yer alan hortum adaptörü, iki hortumun birbirine pratik şekilde bağlanmasını sağlar.

Hortum Tabancası nasıl takılır?​

Hortum Tabancası nasıl takılır?
Hortumunuzu iyi bir şekilde yerleştirdikten emin olduktan sonra hortum bağıntısından çıkardığınız kısmı hortumdan içeri sokup yerleştirilen kısma tekrar takın. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey tabancayı taktığınız kısma monte etmenizdir.

1 2 hortum kaç mm?​

1 2 hortum kaç mm?
İnch: 1/2″ 12,5 milimetredir.

Musluk ucu aparatı nasıl takılır?​

Takma işlemi sırasında öncelikle musluk uçlarında bulunan sağlamlaştırma aparatı çevrilerek çıkarılır. Musluk ucu tamamen boş bir hale getirildikten sonra su tasarruf aparatının yuvarlak kısmı, musluğun ucuna yine çevirme işlemi ile rahatlıkla ve çok kısa bir sürede takılır.

Hortuma nasıl ek yapılır?​

Bahçe Hortumu Nasıl Tamir Edilir?
- Hortumdaki deliğin yerini bulun.
- Suyu kapatın.
- Hasarlı alanı falçata yada makas yardımıyla kesip çıkartın.
- Ek yapmak için ayarlı hortum eki yada hortum eki kullanabiliriz.
- Bahçe hortumunun uçlarını sıcak suda biraz bekletirseniz hortum ekine kolayca takabilirsiniz.

Yağmurlama Tabancası kaç metre atar?​

Yağmurlama Tabancası kaç metre atar?
75lik boruda maksimum 45-50 metre atar çap olarak.

Su tabancasi nasil kullanilir?​

Su tabancasi nasil kullanilir?
Otomatik Sulama Tabancası Nasıl Kullanır?
- Otomatik sulama tabancalarının isminden de anlaşılacağı gibi bir tabanca biçiminde ve de özelliğinde olmasından dolayı tetiği bulunur.
- Bu tetiği basıp sulama işlemine başlayabilir ve tetiği bırakarak da su akışını kesebilirsiniz.

1 1 2 hortum kaç mm?​

, “DÜNYANIN SUYUNU TAŞIYORUZ” 1/2″ inç bahçe Hortumu basinca ve ağır şart kullanımlarına dayanıklıdır. Bahçe hortumu olarak güvenle kullanabilirsiniz! Bahçe hortumundan daha uzun ömürlüdür.İç çapi 12,5 mm dış capi 19 mm dir.

Musluk adaptörleri, musluk ile hortum arasındaki bağlantıyı sağlamak, hortumları ek yaparak uzun veya kullanışlı hale getirmek ve verimli damla sulama işlemi gerçekleştirmek için kullanılan ürünlerdir.

Hortum adaptörleri ise iki hortumu birbirine pratik şekilde bağlamak için kullanılan hortum bağlantı aparatlarıdır.

Hortum tabancaları, sulama işlemlerinde kullanılan ve hortumun ucuna takılarak suyun akışını kontrol etmemizi sağlayan ekipmanlardır. Hortum tabancasını yerleştirmek için, öncelikle hortum bağlantısından çıkarılan kısmı hortumun içine yerleştirerek monte etmeniz gerekmektedir.

Bahçe hortumlarındaki deliklerin tamir edilmesi veya hortumların uzatılması için ek yapılması gerektiğinde, hasarlı alan kesilir ve ek yapmak için ayarlı hortum eki veya hortum ekleri kullanılabilir. Bu işlem sırasında hortum uçlarının sıcak suda bekletilmesi, ek yapma işlemini kolaylaştırabilir.

Yağmurlama tabancaları genellikle 75lik borularda maksimum 45-50 metre atar çapına sahiptir. Su tabancaları ise otomatik sulama tabancaları şeklinde tasarlanmış olup tetik mekanizması yardımıyla su akışını kontrol etmemizi sağlar.

Bahçe hortumları genellikle 1/2 inç iç çapa ve 19 mm dış çapa sahiptir. Bu hortumlar, bahçe sulama işlemlerinde güvenle kullanılabilen dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir.

Geri