AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Muscar kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Muscar kaç yaşında?​

Galericilik işi ile uğraştığını bildiğimiz Mustafa Akan 28 Temmuz 1990 yılında Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Yıldırım’da dünyaya geldi. Aslen Bursalı olan Akan, Beykent Üniversitesi’nde İngilizce İşletme eğitimini tamamladı.

Kaç yaşında Bilal Sonses kaç yaşında?​

28 Ekim 1993 yılında dünyaya gelen Bilal Sonses, İstanbul Fatih doğumludur. 27 yaşında olan genç sanatçı, doğma ve büyüme İstanbulludur. Lise öğretimini Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde tamamlamıştır.
Samar Dadgar kac yaşında?​
İranlı moda tasarımcısı olan Samar Dadgar 27 yaşında!

Selahattin Pasalı evli mi?​

Selahattin Pasalı evli mi?
Oyuncu Selahattin Paşalı yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Bebek bekleyen çiftin mutlu anları, sosyal medyada paylaşıldı. Son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisiyle adını duyuran oyuncu Selahattin Paşalı, kız arkadaşı Lara Tümer ile dün nikah masasına oturdu.

Mustafa Akan ne iş yapıyor?​

Mustafa Akan ne iş yapıyor?
generali sigorta türkiye genel müdürü olup, ayni zamanda bogazicinde optimal control dersi veren inanilmaz keyifli, muhabbetli, yetenekli, ilgili ve samimi insan.

MusCar nasıl ünlü oldu?​

Bana bir araba verdi sat diye ben onun arabalarını sattım. Daha sonra beni futbolcularla tanıştırdı. Futbolcularla tanıştırdıktan sonra beni herkese kardeşim diye tanıştırdı. Benim üzerimde, MusCar’ın üzerinde çok emeği vardır.

Bilal Sonses ne zaman doğdu?​

28 Ekim 1993 (28 yıl yaşında)Bilal Sonses / Doğum tarihi
Bilal Sonses kaç yaşında şarkıcı oldu?​
28 yaşında (28 Ekim 1993)Bilal Sonses / Yaş

Samar Dakar kimdir?​

Samar Dakar kimdir?
Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Dadgar 1994 senesinin Ocak ayında İran’da doğmuştur. Samar Dadgar eğitim hayatını yaşadığı ülke olan İran’da başlamıştır. Dadgar ilerleyen dönemlerde ailesiyle birlikte yurt dışına taşınma kararı almıştır. Eğitimini de Avrupa’da devam ettirmiştir.

Selahattin Paşalı kiminle evleniyor?​

Selahattin Paşalı kiminle evleniyor?
Yıldızı son günlerde iyice parlayan ve popüler oyuncular arasında olan Selahattin Paşalı ve Lara Tümer, Bodrum’da gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girdi. Netflix’in Aşk 101 ve Pera Palas’ta Bir Gece Yarısı dizisinde büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncunun giydiği damatlık ise sosyal medyada gündem oldu.

Selahattin Paşalı eşi hamile mi?​

Hamile sevgilisi ile nikah masasına oturan Selahattin Paşalı’nın nikahtan ilk kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Selahattin Paşalı ile Lara Tümer’in gelinlik ve damatlık seçimi sosyal medyaya damga vurdu. Çifte pek çok yorum yağarken, Lara Tümer’in de karnının belirginleştiği gözlerden kaçmadı.

Mustafa Akan nasil zengin oldu?​

Dolmuş şoförlüğü yaparken AKP’li Melih Gökçek’le tanışan Mustafa Akan’ın kısa sürede kendi şirketini kurması ve son 11 yılda kamudan 7.6 milyar TL’lik ihale alması dikkat çekti.
Mustafa Akan kimin oğlu?​
AK Parti Bursa eski İl Başkanı Sedat Yalçın ve eşi Aliye Yalçın’ın kızı Gizem Yalçın ile Emine-Cengiz Akan’ın oğlu Mustafa Akan, Sheraton Otel’de düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Bursa’nın tanınmış ailelerini dünür yapan düğüne çok sayıda davetli katıldı.

MusCar Otomotiv sahibi kim?​

MusCar Otomotiv sahibi kim?
İşte merak edilen MusCar’ın hikayesi… MusCar kurucusu Mustafa Akan, sürekli babasının yanına gidip gelerek ticareti öğrendiğini ifade etti. O zamanların heyecan verici dönemler olduğunu dile getiren Mustafa Akan verdiği röportajda MusCar’ın kuruluş hikayesini anlattı. İşte merak edilen MusCar hikayesi…

Mustafa Akan 28 Temmuz 1990 doğumlu olan Galericilik işiyle uğraşan bir kişidir. Bursa'nın Yıldırım ilçesinde doğmuştur ve aslen Bursalıdır. İngilizce İşletme eğitimini Beykent Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Ayrıca, Generalli Sigorta Türkiye Genel Müdürüdür ve Boğaziçi Üniversitesi'nde Optimal Control dersleri vermektedir.

Bilal Sonses ise 28 Ekim 1993 doğumlu genç bir sanatçıdır. İstanbul Fatih doğumlu olan Sonses, Lise öğrenimini Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde tamamlamıştır. Şu an 27 yaşındadır ve müzik kariyerine genç yaşta adım atmıştır.

İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ise 1994 doğumlu olup 27 yaşındadır. İlerleyen dönemlerde ailesiyle birlikte yurt dışına taşınarak Avrupa'da eğitimini sürdürmüştür.

Oyuncu Selahattin Paşalı evli olup, sevgilisi Lara Tümer ile evlenmiştir. Çiftin bebek beklediği ve mutlu bir birliktelik sürdürdükleri bilinmektedir. Selahattin Paşalı, son dönemlerde popüler olan bir oyuncudur ve çeşitli projelerde yer almaktadır.

Mustafa Akan'ın zenginleşme hikayesi ise ilginçtir. Dolmuş şoförlüğü yaparken AKP'li Melih Gökçek'le tanışması, kendi şirketini kurması ve kamudan önemli ihaleler alması dikkat çekicidir. Bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

MusCar Otomotiv'in sahibi olan Mustafa Akan, ticarette babasının yanında edindiği deneyimlerle kendi markasını oluşturmuştur. MusCar'ın kuruluş hikayesi, Akan'ın heyecan verici bir ticari geçmişe sahip olduğunu göstermektedir.

Geri