AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Musa Cagiran aslen nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Musa Çağıran aslen nereli?​

Musa Çağıran (d. 17 Kasım 1992, Ilgın, Konya), Türk futbolcudur.

Hande Velioğlu kimdir?​

Merve Çağıran 10 Kasım 1992 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Küçüklüğü ailesi ile birlikte taşındığı İzmir’de geçmiş, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini yine İzmir’de tamamlamıştır. 35.5 Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Merve Çağıran ilk kez kamera karşısına Tek Türkiye dizisi ile geçmiştir.
Merve Çağıran ne iş yapıyor?
OyuncuMerve Çağıran / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Merve Çağıran kimdir nerelidir?​

Merve Çağıran (d. 13 Temmuz 1992, Balıkesir), Türk oyuncu. Akademi 35Buçuk Sanat Evi’nde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı.

Musa Çağıran kaç yaşında?​

29 yaşında (17 Kasım 1992)Musa Çağıran / Yaş
Merve Çağıran ne mezunu?

Toprak Can Adıgüzel kim?​

26 Ocak 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Toprak Can Adıgüzel öğrencilik hayatı boyunca çeşitli tiyatro oyunları ile sahne almaya ve müzikle ilgilenmeye başlamış. 2012 yılında İstanbul’a taşınan Adıgüzel, yüksek öğretim eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde …

Barış Yardımcı hangi takımda oynuyor?​

KonyasporBarış Yardımcı / Şu andaki takımı (#26 / Defans)
Gökhan Alkan kaç yaşında?
34 yaşında (8 Aralık 1987)Gökhan Alkan / Yaş

Burcu Türünz ne mezunu?​

Burcu Türünz 24.02.1988 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldu ve Viyana’ya yerleşti. Beş sene Viyana’da yaşadı.

Burcu Türünz hangi dizilerde oynadı?​

Kalp AtışıBurcu Türünz / TV şovları

Geri