AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Murat Pinar kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Murat Pınar kimdir?​

Murat Pınar Pınar, 2015 yılında Enerjisa Dağıtım şirketleri Genel Müdürü, 2016 yılında ise Enerjisa Enerji Dağıtım İş Birimi Başkanı olarak atanmıştır. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren Enerjisa Enerji CEO’su olarak görevine devam etmektedir.
Bedaş Genel Müdürü kim?
BEDAŞ, Arnavutköy Belediyesi ile Bir Araya Geldi BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’yı Ziyaret etti.
Ayedaş Genel Müdürü kim?
istanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) Genel Müdürlüğü görevine Kıvanç ZAiMLER, istanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş. (AESAŞ) Genel Müdürlüğüne ise Metin Koşar getirildiler. mevcut görevlerine ek olarak atanmışlardır.

Halit Bakal kim?​

4.2 milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük perakende elektrik satış şirketi olan Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş’nin genel müdürlüğü koltuğu 33 yıllık sektör deneyimi olan Halit Bakal’a emanet.
Süleyman Samsa kimdir?
2014 yılında Seyhan 29 Ekim İlkokulu Müdürü olarak görev yaparken Eğitim Birsen Adana Şubesi’nde sendika yönetim kurulu üyeliğine seçilerek profesyonel sendikacılığa başladı. 2014 yılından bu yana profesyonel olarak Şube Başkan Yardımcılığı görevine devam etmektedir. Süleyman Samsa, evli ve iki çocuk babasıdır.
Enerjisa yı kim aldı?
Nisan 2013 itibariyle, Sabancı Holding ile dünyanın en büyük özel elektrik ve doğal gaz şirketlerinden biri olan E.ON’un şirketimize %50 ortaklık süreci tamamlandı. Enerjisa Üretim Santralleri A.Ş., Sabancı Holding ve E.ON’un eşit hisse yapısına dayalı ortaklığında faaliyetlerini sürdürüyor.

BEDAŞ ın sahibi kim?​

BEDAŞ 2 Nisan 2004 tarihinde alınan karar ile diğer tüm elektrik dağıtım bölgeleri gibi özelleştirme kapsamına alınır ve 28.05.2013 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Cengiz Holding ve Kolin İnşaat Ortaklığı bünyesinde hizmetlerine devam eder.
BEDAŞ Murat Yiğit kimdir?
BEDAŞ’ta genel müdür olan Murat Yiğit, 1974 yılında Elazığ’da doğdu. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra MBA’ini tamamlayan Yiğit, 1998’de İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Müdürlüğü’nde iş hayatına başladı.
Erkan Bilgen kimdir?
AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörlüğü görevine getirilen Erkan Bilgen, AYEDAŞ’ta 1992 yılından bu yana Mühendis, Baş Mühendis, işletme Müdürü, Direktör gibi çeşitli görevlerde bulundu. www.enerjimagazin.com ailesi olarak, Erkan Bilgen ve ismail Hakkı Yağcıoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Erol değerli kimdir?​

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ve profesyonel iş hayatına 2005 yılında Garanti Bankası’nda müfettiş olarak başlayan Erol Değerli, Garanti Bankası’nda kıdemli müfettiş ve Proje Finansman Yöneticisi görevlerinde bulundu.
Bahadır Müdüroğlu kimdir?
14 yıldır enerji sektöründe profesyonel iş hayatını sürdüren Müdüroğlu, son olarak AK Den Enerji’de Genel Koordinatör olarak görev yapıyordu. Elektrik, Çalık Enerji ve Ak Den Enerji şirketlerinde görev yaptı.
Süleyman Samsa kaç yaşında?
Süleyman Samsa, evli ve iki çocuk babasıdır. 1971 Kozan doğumludur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Enerjisanin sahibi kim?​

Enerjisa Enerji A.Ş., Sabancı Holding ve E.ON’un eşit hisse yapısına dayalı ortaklığında faaliyetlerini sürdürmektedir. Enerjisa Enerji, Türkiye’nin en büyük özel sektör halka arzını gerçekleştirerek 8 Şubat 2018 tarihinde hisselerinin yüzde 20’sini halka açmış ve Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştır.
Enerjisa özel mi devlet mi?
Enerjisa Enerji, Türkiye’nin en büyük özel sektör halka arzını gerçekleştirerek 8 Şubat 2018 tarihinde hisselerinin yüzde 20’sini halka açmış ve Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştır.

Geri