AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Murat Ovucun kac cocugu var?

Editör

Yeni Üye

Murat Ovucun kac cocugu var?​

Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu’nda otel ve restoran işletiyor.

Murat Ovucun sevgilisi erkek mi?​

Murat Ovucun sevgilisi erkek mi?
‘Seçilmiş Bir Adam’ Olduğunu Söyleyen Murat Övüç, Hem Erkek Hem de Kadın Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti.

Murat Övüç un annesi öldü mü?​

Murat Övüç un annesi öldü mü?
Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Murat Övüç, paylaşımında ‘Canım annemi kaybettim ciğerim yanıyor’ ifadesine yer verdi. Bir süredir rahatsız olan annesinin hayatını kaybettiğini ‘Canım annemi kaybettim ciğerim yanıyor’ sözleriyle duyuran Murat Övüç’e pek çok ünlü isimden baş sağlığı mesajı geldi.

Irem Derici eski sevgilisi kimin oğlu?​

Usta sanatçı Selami Şahin, oğlu Lider Şahin’in eski sevgilisi olan İrem Derici’nin konuk olduğu programda kendi şarkısını söylediğini görünce çok sinirlendi. Hemen harekete geçen Şahin, yapımcıya ihtarname göndererek “İrem benim şarkımı okuyamaz” uyarısında bulundu.

Murat Övüç evli mi çocuğu var mı?​

Murat Övüç evli mi çocuğu var mı?
İnsanlarda o mantık vardı. ‘Acaba bir arızası mı var bir şeyi mi var’ diye düşünüyorlar. Sonra evlendim. Bir oğlum var, yedi yıl evli kaldım.

Murat Övüç ün oğlu kimdir?​

Murat Övüç ün oğlu kimdir?
Fenomen Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç, yine bir skandala imza attı. Daha önce silahla kullandığı aracın camından çevreye ateş ederek trafikte adeta terör estiren Burakcan Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
Murat Övünç Kız mı erkek mi?​
Eşcinsel olduğunu ilk kez ablasına açıklayan Murat Övüç, sırrını ailesinden bir süre saklamayı başarsa da babası vefat ettikten sonra Murat Övüç karısı’ndan boşanarak gerçek kişiliğini ortaya çıkartmıştır. Boşanma sonrası tüm ailesi ile arası açılan Murat Övüç oldukça zor zamanlar geçirdiğini söylemektedir.

Murat övünç annesi neden öldü?​

Murat övünç annesi neden öldü?
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün koah hastası annesi hayatını kaybetti.

Hangi fenomenin annesi öldü?​

Hangi fenomenin annesi öldü?
Sosyal medyada yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan Sonay Dizdar Ahad’ın annesi Elife Ata hayatını kaybetti. Tansiyon hastası olan 68 yaşındaki annesinin Mersin’de yaşadığı apartmanın 6. Katından düşerek öldüğü ortaya çıktı. Ani bir şekilde hayatını yitiren Elife Ata Mersin Mezitli’de toprağa verdi.

Murat Ovucun oglu ne yapti?​

Burak Can Övüç, daha önce de otomobilin camından küfür ederek tabancayla ateş açmış ve görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Murat Övüç ün çocuğu kimden?​

Murat Övüç ün çocuğu kimden?
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün 7 yıllık evliliğinden dünyaya gelen oğlu Burakcan Övüç, 14 Nisan 2001 doğumlu. 21 yaşında olan Burakcan Övüç baba tarafından Van asıllı olarak biliniyor. Oğlundan sık sık bahseden Murat Övüç, daha önce yaptığı açıklamada, “Bütün servetimi oğlum Burak Can’a harcıyorum.

Murat Övüç ün çocuğu var mi?​

Murat Övüç ün çocuğu var mi?

Murat Övüç'ün 7 yıllık evliliğinden dünyaya gelen 19 yaşında bir oğlu vardır. Oğlu olan şahıs Burakcan Övüç'tür. Ancak, forumdaki verilere göre Burakcan Övüç'ten bahsedilirken içerikte 14 Nisan 2001 doğumlu olduğu belirtilmiş. Yani, Burakcan Övüç'ün doğum tarihinin 14 Nisan 2001 olduğunu ifade etmiş. Murat Övüç, oğlu Burakcan Övüç hakkında sık sık konuşmaktadır ve bir açıklamasında "Bütün servetimi oğlum Burak Can'a harcıyorum" demiştir.

Bu bilgiler doğrultusunda, Murat Övüç'ün Burakcan Övüç adında bir oğlu olduğu ve oğlunun 14 Nisan 2001 doğumlu olduğu sonucuna varabiliriz.

Geri