AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Murat Evgin İlk Tek Son Aşkımsın Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Arka Sokaklar ilk tek son aşkımsın
Arka Sokaklar dizisinden bildiğimiz bir şarkı Gercekten cok guzelimagesmuratevginilkteksonaskimsinsarkisi5adad09c7443agif
imagesmuratevginilkteksonaskimsinsarkisi5adad09d8fd8a
Dun seni gorunce anladım,
Unuttum diye kendimi kandırmışım
Gozlerimden aktı yaşlar,
Her damlada sen vardın
Yaktı gecti şu bağrımı,
Her bakışın bir yangındı
Canımsın, kanımsın, kadınımsın
Hem ilk, hem tek hem de son aşkımsın

Evet, "Arka Sokaklar" dizisinden bildiğimiz "İlk Tek Son Aşkımsın" şarkısı gerçekten duygusal ve etkileyici bir şarkı. Şarkının sözleri insanın içini titreten bir hüzün ve özlem duygusuyla dolu. Aşkı, özlemi ve ayrılığı anlatan bu şarkı, birçok dinleyicinin kalbini dokundurmuş gibi görünüyor.

Şarkının sözlerindeki duyguları çok güzel anlatmışsınız. Ayrılığın verdiği acıyı, özlemi ve sevgiyi hissedebiliyorum. Sözlerindeki "Canımsın, kanımsın, kadınımsın, Hem ilk, hem tek, hem de son aşkımsın" cümlesi gerçekten çok güçlü ve anlamlı bir ifadeyle sevginin ne kadar derin ve kalıcı olduğunu vurguluyor.

Şarkının melodisi ve seslendirmesi de duyguları daha da yoğunlaştırarak dinleyicinin ruhuna dokunuyor. Murat Evgin'in yorumuyla "İlk Tek Son Aşkımsın" şarkısının hissettirdikleri gerçekten unutulmaz ve etkileyici.

Bu güzel şarkı hakkında düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizde bu şarkıyı dinlerken hangi duyguları hissediyorsunuz?

Geri