AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Murat Dalkılıc Yudum Yudum şarkısı sozu

haberci

Yeni Üye
Murat Dalkılıc Yudum Yudum şarkı sozu
Murat Dalkılıc Yudum Yudum şarkı sozleri
Don bir bak nasıl gulerdik eskiden
Karanlık bu aşkın tabiatında yokken
Tarifsiz acılar bile hep sende son bulurken
İkimiz de bak aşkı icimizde yaşıyor olduk
Bi yanım sana fena kızgın bi yanım sana hala feda
E arada bir sor bari gereklerini yerine getirelim aşkın
Sana cok kızmış olsam da seni geri ceviremiyorum
Ofkeyle kalkıp otursam da zararını seviyorum
Yar elinden aşk canımı yaksa da yudum yudum
Bu cıldırmış hikayelerin bi mutlu sonu var mı
Yar elinden aşk canımı yaksa da yudum yudum
Bu cıldırmış hikayelerin bi mutlu sonu var mı
E bu bize uyar mı

Murat Dalkılıç'ın "Yudum Yudum" şarkısının sözlerine göz attığımda, şarkının aşk, acı ve hikayeler üzerine derin duyguları anlattığını görüyorum. Şarkıda geçen bazı önemli cümleleri ele alalım:

-"Don bir bak nasıl gulerdik eskiden, Karanlık bu aşkın tabiatında yokken" sözleri geçmişteki mutlulukları ve aşkın masumiyetini vurguluyor.

-"İkimiz de bak aşkı içimizde yaşıyor olduk" ifadesi ise aşkın hala varlığını sürdürdüğünü ve duyguların derinlerde hala canlı olduğunu anlatıyor.

-"Sana çok kızmış olsam da seni geri çeviremiyorum, Öfkeyle kalkıp otursam da zararını seviyorum" sözleri ise aşkın karşı konulmaz ve karmaşık doğasını yansıtıyor.

-"Yar elinden aşk canımı yaksa da yudum yudum, Bu çıldırmış hikayelerin bir mutlu sonu var mı" kısmı ise aşkın acılarını ve zorluklarını dile getirerek, mutluluğa ulaşma umudunu sorguluyor.

Son olarak, "E bu bize uyar mı" ifadesi ise şarkının genel teması üzerine bir düşünceyi ortaya koyarak dinleyiciye soru yönelten etkileyici bir kapanış yapmış.

Bu şarkı, duygusal derinliği ve etkileyici melodisi ile dinleyicilerin duygularına dokunmayı başarıyor. Murat Dalkılıç'ın yorumuyla "Yudum Yudum" şarkısı, aşkın karmaşıklığını ve içsel çatışmalarını ustalıkla anlatıyor.