- Konu Yazar
Murat Boz şu an kaç yaşında? Murat Boz’un yaşını öğrenmek için araştırma yapabilirsiniz. Murat Boz, Türk şarkıcı ve oyuncudur. Müzik kariyerine 2006 yılında “Aşkı Bulamam Ben” şarkısıyla adım atmıştır. Genç yaşta büyük başarılar elde etmiş ve popüler bir sanatçı haline gelmiştir. Murat Boz, Türkiye’de ve yurtdışında birçok konser vermiş ve hayran kitlesi genişlemiştir. Şu anda kaç yaşında olduğunu öğrenmek için resmi kaynaklara başvurabilirsiniz. Murat Boz’un yaşının merak edildiği bu dönemde, hayranları onun yeni projelerini heyecanla beklemektedir.
İçindekiler
Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, Murat Boz şu an 41 yaşındadır.
Doğum tarihi itibariyle, Murat Boz 7 Mart 1980 doğumludur.
Doğum yeri itibariyle, Murat Boz Zonguldak doğumludur.
Mezun olduğu okul itibariyle, Murat Boz İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.
Oynadığı diziler itibariyle, Murat Boz “Aslı İle Kerem” ve “Kırgın Çiçekler” dizilerinde rol almıştır.
Tanındığı şarkılar itibariyle, Murat Boz “Aşkı Bulamam Ben”, “Özledim”, “Janti”, “İki Medeni İnsan” gibi hit şarkılarla ünlenmiştir.
Ünlü olduğu yıl itibariyle, Murat Boz 2006 yılında ünlenmiştir.
Oynadığı film itibariyle, Murat Boz “Düğün Dernek” filminde rol almıştır.
Benimsediği müzik tarzı itibariyle, Murat Boz pop müzik tarzını benimser.
Katıldığı yarışma itibariyle, Murat Boz “Popstar Alaturka” yarışmasında birinci olmuştur.
Yayınladığı albümler itibariyle, Murat Boz “Maximum”, “Janti”, “Aşklarım Büyük Benden” gibi albümlere sahiptir.
Kullandığı sosyal medya hesapları itibariyle, Murat Boz Instagram (@muratboz) ve Twitter (@muratboz) hesaplarını aktif olarak kullanır.
Anlaşmalı olduğu şirket itibariyle, Murat Boz Sony Music Türkiye ile anlaşmalıdır.
Çalıştığı üniversite itibariyle, Murat Boz İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapar.
Reklam yüzü olduğu markalar itibariyle, Murat Boz Pepsi, Turkcell, Mavi Jeans gibi markaların reklam yüzü olmuştur.
Kazandığı ödüller itibariyle, Murat Boz Altın Kelebek, Kral TV Video Müzik Ödülleri, İstanbul FM Müzik Ödülleri gibi ödüllere sahiptir.
Murat Boz, 2006 yılında “Maximum” adlı ilk albümünü çıkarmıştır.
Murat Boz, “Hayat Sana Güzel” adlı filmde başrol oynamıştır.
Murat Boz, “Geri Dönüş Olsa” şarkısıyla büyük beğeni toplamıştır.
Murat Boz, “Aşklarım Büyük Benden” şarkısıyla listelerde üst sıralarda yer almıştır.
Murat Boz, 2018 yılında “İki Medeni İnsan” adlı albümünü yayınlamıştır.
İçindekiler
Murat Boz Şu An Kaç Yaşında?
Murat Boz, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu olarak tanınmaktadır. Peki, Murat Boz şu an kaç yaşında?Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, Murat Boz şu an 41 yaşındadır.
Murat Boz Hangi Tarihte Doğdu?
Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde doğmuştur.Doğum tarihi itibariyle, Murat Boz 7 Mart 1980 doğumludur.
Murat Boz Kaç Kilo?
Murat Boz’un kilosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Murat Boz’un fit bir vücuda sahip olduğu bilinmektedir.
Murat Boz Kaç Boyunda?
Murat Boz’un boyu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Murat Boz’un uzun boylu biri olduğu bilinmektedir.
Murat Boz Hangi İlde Doğdu?
Murat Boz, Zonguldak ilinde doğmuştur.Doğum yeri itibariyle, Murat Boz Zonguldak doğumludur.
Murat Boz’un Eşi Kimdir?
Murat Boz’un henüz evli olmadığı bilinmektedir. Kendisi bekardır.
Murat Boz Hangi Okulu Bitirdi?
Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.Mezun olduğu okul itibariyle, Murat Boz İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.
Murat Boz Hangi Dizilerde Oynadı?
Murat Boz, “Aslı İle Kerem” ve “Kırgın Çiçekler” dizilerinde oyunculuk yapmıştır.Oynadığı diziler itibariyle, Murat Boz “Aslı İle Kerem” ve “Kırgın Çiçekler” dizilerinde rol almıştır.
Murat Boz Hangi Şarkıları İle Tanındı?
Murat Boz, “Aşkı Bulamam Ben”, “Özledim”, “Janti”, “İki Medeni İnsan” gibi birçok hit şarkıya imza atmıştır.Tanındığı şarkılar itibariyle, Murat Boz “Aşkı Bulamam Ben”, “Özledim”, “Janti”, “İki Medeni İnsan” gibi hit şarkılarla ünlenmiştir.
Murat Boz Hangi Yılda Ünlü Oldu?
Murat Boz, 2006 yılında “Aşkı Bulamam Ben” şarkısıyla ün kazanmıştır.Ünlü olduğu yıl itibariyle, Murat Boz 2006 yılında ünlenmiştir.
Murat Boz Hangi Filmde Oynadı?
Murat Boz, “Düğün Dernek” filminde oyunculuk yapmıştır.Oynadığı film itibariyle, Murat Boz “Düğün Dernek” filminde rol almıştır.
Murat Boz Hangi Müzik Tarzını Benimser?
Murat Boz, pop müzik tarzını benimsemektedir.Benimsediği müzik tarzı itibariyle, Murat Boz pop müzik tarzını benimser.
Murat Boz Hangi Yarışmalara Katıldı?
Murat Boz, “Popstar Alaturka” yarışmasında birinci olmuştur.Katıldığı yarışma itibariyle, Murat Boz “Popstar Alaturka” yarışmasında birinci olmuştur.
Murat Boz Hangi Albümleri Yayınladı?
Murat Boz, “Maximum”, “Janti”, “Aşklarım Büyük Benden” gibi birçok albüm yayınlamıştır.Yayınladığı albümler itibariyle, Murat Boz “Maximum”, “Janti”, “Aşklarım Büyük Benden” gibi albümlere sahiptir.
Murat Boz Hangi Sosyal Medya Hesaplarını Kullanıyor?
Murat Boz, Instagram (@muratboz) ve Twitter (@muratboz) hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır.Kullandığı sosyal medya hesapları itibariyle, Murat Boz Instagram (@muratboz) ve Twitter (@muratboz) hesaplarını aktif olarak kullanır.
Murat Boz Hangi Şirketle Anlaşmalı?
Murat Boz, Sony Music Türkiye ile anlaşmalı bir sanatçıdır.Anlaşmalı olduğu şirket itibariyle, Murat Boz Sony Music Türkiye ile anlaşmalıdır.
Murat Boz Hangi Üniversitede Öğretim Görevlisi Olarak Çalışıyor?
Murat Boz, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.Çalıştığı üniversite itibariyle, Murat Boz İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapar.
Murat Boz Hangi Markaların Reklam Yüzü Oldu?
Murat Boz, Pepsi, Turkcell, Mavi Jeans gibi birçok markanın reklam yüzü olmuştur.Reklam yüzü olduğu markalar itibariyle, Murat Boz Pepsi, Turkcell, Mavi Jeans gibi markaların reklam yüzü olmuştur.
Murat Boz Hangi Ödülleri Kazandı?
Murat Boz, birçok müzik ödülüne layık görülmüştür. Bunlar arasında Altın Kelebek, Kral TV Video Müzik Ödülleri, İstanbul FM Müzik Ödülleri gibi ödüller bulunmaktadır.Kazandığı ödüller itibariyle, Murat Boz Altın Kelebek, Kral TV Video Müzik Ödülleri, İstanbul FM Müzik Ödülleri gibi ödüllere sahiptir.
Murat Boz Şu An Kaç Yaşında?
Murat Boz, 1980 yılında doğmuştur. |
Murat Boz, Türk şarkıcı, besteci ve oyuncudur. |
Murat Boz, Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde birçok ödül kazanmıştır. |
Murat Boz, “Aşkı Bulamam Ben” şarkısıyla büyük bir çıkış yapmıştır. |
Murat Boz, “Janti” albümüyle büyük bir başarı elde etmiştir. |
Murat Boz, 2006 yılında “Maximum” adlı ilk albümünü çıkarmıştır.
Murat Boz, “Hayat Sana Güzel” adlı filmde başrol oynamıştır.
Murat Boz, “Geri Dönüş Olsa” şarkısıyla büyük beğeni toplamıştır.
Murat Boz, “Aşklarım Büyük Benden” şarkısıyla listelerde üst sıralarda yer almıştır.
Murat Boz, 2018 yılında “İki Medeni İnsan” adlı albümünü yayınlamıştır.