Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Murat Başoğlu şimdi ne iş yapıyor?

SoruCevap

Yeni Üye
Burcu Başoğlu ne iş yapıyor?
35 yaşındaki Burcu Başoğlu spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapıyor. Burcu Başoğlu Kabadayı, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

Murat Başoğlu ne iş yapıyor?
Actor Television presenterModelBusinessperson Murat Başoğlu/Professions

Murat Başoğlu nerede ameliyat oldu?
Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu ve sunucu, "23 Eylül'de ameliyata alındım. 6 saat süren açık kalp ameliyatı sonrasında aort ve aort kapakçıklarım değişti. 24 saat yoğun bakımda, 17 saat entübe olarak kaldım. Daha sonra normal odaya çıkabildim. Bu operasyon İzmir'de gerçekleşti.

Burak Başoğlu kaç yaşında?
soruları gündeme geldi. BURAK BAŞOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? Burak Başoğlu 5 yaşında ve Zonguldak Çaycuma ilçesinde ikamet ediyor. Ailesinin Instagram sayfasında şarkı söylediği videoyla konuşulmaya başlanan Burak Başoğlu, videosunun Hakan Altun'un paylaşılmasıyla çok izlendi ve büyük beğeni topladı.

Burcu Başoğlu Murat Başoğlunun Neyi?
Murat Başoğlu'yla birlikte teknede görüntülenen yeğeni Burcu Başoğlu, iki yıl sonra boşandı. Mahkeme, Başoğlu'nun 200 bin lira maddi-manevi tazminat ödemesine hükmetti. Sunucu Murat Başoğlu'yla teknede görüntülenen yeğeni Burcu Başoğlu, eşi Selçuk Kabadayı'dan boşandı.

Burcu Başoğlu babası kimdir?
Burcu Başoğlu'nun babası emekli memur Tahir Mahir Başoğlu ile annesi Psikolog Zekiye Başoğlu 10 yıldır oturdukları Ayvalık'ta site içindeki yazlık evlerini satışa çıkartıp ortadan kayboldular.

Murat Başoğlu evli mi?
Hande BermekMurat Başoğlu / Eşi (e. 2003–2017)

Başoğlu kimdir?
Murat Başoğlu, 17 yaşında mankenliğe başlamıştır. 10 yıl podyumlarda yer alan Başoğlu, ardından televizyon dünyasına transfer oldu. Televizyondaki ilk işi 1996 yılında Şebnem Dönmez ile sunduğu 'Sabah Şekeleri' oldu. 1997 yılında yine Şebnem Dönmez ile 'Görevimiz Tehlike' adlı yarışma programını sundu.

Geri