- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 265.115
- Çözümler
- 3
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
Mum kalıpta ne kadar kalmalı?
Balmumu kabaca 62,7 °C sıcaklıkta eritilmelidir. Isıyı biraz daha yükseltebilirsin ama 79,4 °C’yi geçmemeye çalış. Eski mumlar yaklaşık 85 °C’de eritilmelidir.Kokulu mum nasıl kullanılır?
Mum Nasıl Yakılır- Mumu yakmadan önce fitilini 5 mm ye kadar kısaltın.
- mumun içindeki havuzu daima temiz tutun, fitil parçalarını dışarı çıkarın.
- mumu yakmadan önce güvenli ısıya dayanıklı sabit bir yüzeye koyun, camın çatlama riskini önlemek için faydalı olacaktır.
Kokusuz mum nasıl kokulu yapılır?
3: Renk ve Koku Benmari usulü ile erittiğimiz balmumunun içine mum yandıkça yayılmasını istediğimiz kokuyu ve eğer istiyorsak gıda boyasını ekleyeceğiz. İstediğiniz kokuyu bitkisel yağlardan seçip beş altı damla kadar erimiş balmumuna eklemeniz yeterli olacaktır.
Mum kalıptan nasıl çıkar?
Kalıbınızı uzun süre kullanmayacaksanız, şeklini korumasını sağlamak için içine ılık mum dökünüz. Donduktan sonra mumu kalıptan çıkarmayınız. Tekrar kullandığınızda mum kolaylıkla kalıptan çıkacaktır.
Mum kokusu için ne kullanılır?
Kokulu mum kaç saat yanar?
Her bir mumun yanma süresi 4 saat yanar. organik saf balmumu, doğal Sarı Renkli polen ve kokulu bal bir koku sahiptir. Bu mumlar parafin ve kurşunsuz, zehirsiz ve hava Hypo-alerjen.Mum kokusu nasıl yapılır?
Benmari usulü ile erittiğimiz balmumunun içine mum yandıkça yayılmasını istediğimiz kokuyu ve eğer istiyorsak gıda boyasını ekleyeceğiz. İstediğiniz kokuyu bitkisel yağlardan seçip beş altı damla kadar erimiş balmumuna eklemeniz yeterli olacaktır.
Biten mumlar nasıl değerlendirilir?
Benmari tenceresinde kalan mumun içine kahve çekirdeklerini atın. Bir süre mumla beraber ısınan kahve çekirdekleri, güzel bir kokunun yayılmasını sağlayacaktır. İsterseniz cam bir kavanoza isteseniz de kolay kesilebilecek plastik bir kabın içine sırayla erittiğiniz mumları dökün.