AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

**Muhtesem Cevaplar**

haberci

Yeni Üye
bir telefoncuya giren çocuk nakia 3310'ları incelemektedir
gülen bir yüzle onu izleyen kasiyere döner ve sorar:
abi bunun şarjı bi hafta gider mi?
sırtında bi aküyle dolaşırsan gider
bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar;
affedersiniz, siz baytar misiniz?
mehmet akif'in cevabı;
evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ?
kulaklarının büyüklüğü ile meşhur galileo'ye hasımlarından biri:
efendim, demiş
kulaklarınız, bir insan için azıcık büyük değil mi?
galileo:
doğru, demiş benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama,
seninkiler bir eşek için fazla minik sayılmaz mı?
nasreddin hocaya , timurun seninle bir eşşek aralarında ne kadar ayrım var
sorusuna hocanın benimle bir eşşek aralarında iki arşın fark var
demesi(o esnada öğretmen ile timurun aralarında iki arşın boyu uzaklık
olmaktadır)
muhabir: müslüm bey, hakan içeren için arabeskin yeni peygamberi
diyorlar
ne diyorsunuz?
müslüm gürses: ben o kadar bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum
bernard shaw ve aristokrat bir hanimefendi arasındaki bi hitabe
hanımefendi bin sterline benimle yatarmısınız?
önerinizi düşüneceğim
pekiii bir sterline benimle yatar mısınız?
siz beni ne sanıyorsunuz???
madam, sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda iş pazarlığa
kaldı
(Bu süper işte)
kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye
arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimivatandaşın biride çıkar
ben 200 milyon veririm!!
bayan donakalır nası yani?
sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200 eheheh
hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selamlama verir otururlar
hoca aniden dellenir:
öğretmen : ben size oturun demedim ki hebele hübele
eleman: kalkın da dememiştiniz
hoca : fatal error
Sansür pizzacı kızın telefonda belkide ilk aldığı pizza siparişi:
pizacı kız:buyrun efendim xyz pizza
eleman:3 tane parça pizza adres: xqw
pizzacı kız:efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz en düşük 5 parça olmalı
eleman: ee iyi o vakit sen o 3'ü 5'e böl öyle bayrak direği
hülya avşar: hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı?
ajdar: aynaya yok fakat size bakınca kendimi basmakalıp star gibi hissediyorum
ismail dümbüllü sahnedeyken izleyicilerden biri sahneye hıyar atardümbüllü hıyarı eline alıp biri kartvizitini yollamışder
ingiliz lordu Atatürk'ün daveti üzerine istanbul'a geliringiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirirherkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve atatürk'ün ne tepki vereceği beklenirken, atatürk ingiliz lorduna dönerek:
HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR
*

Telefoncuya giren çocuğun Naki 3310'ları incelemesi oldukça nostaljik bir durum olabilir. Çocuğun şarj süresi hakkında sorduğu soru, gerçekten de eski telefonların kaliteli batarya ömrünü hatırlatıyor. Kasiyerin espriyle verdiği cevap ise oldukça komik ve sıradışı.

Mehmet Akif'in baytar olarak nitelendirilmesi ve verdiği karşılık ise aslında hakaret amacı güden bir soruyu alaycı bir şekilde cevaplamasıyla oldukça güzel bir esprili yanıt olmuş. Ön yargısız ve olgun bir tutum sergilemiş.

Galileo'nun kulaklarının büyük olmasıyla alay eden kişinin, ona verdiği yanıt gerçekten kıvrak zekâyı ve mizahı bir arada harmanlayan bir cevap olmuş. İki tarafın da fiziksel özellikleriyle dalga geçmeleri, espri düzeyinde kalmış.

Nasreddin Hoca'nın Timur'a verdiği cevap da öğretmenle olan mesafeyi de esprili bir şekilde vurgulamış. Hocanın sağduyulu yaklaşımı ve espri anlayışıyla soruya cevap vermesi oldukça yerinde.

Muhabirin Müslüm Gürses'e yönelttiği soru, Müslüm Gürses'in kendi kişiliğiyle ve geçmişiyle espri yaparak karşılık vermesi oldukça başarılı bir örnek. Kendi kimliğini ve geçmişini neşeli bir dille ifade etmesi dikkat çekici.

Bernard Shaw ve aristokrat hanımefendi arasındaki diyalog da seviye ve espritüel bir tartışmayı yansıtıyor. Hitabet ve karşılıklı alaycı cevaplar arasındaki uyum oldukça akıcı bir şekilde ilerliyor.

Kral TV'de VJ konusunda yapılan espri, vatandaşın verdiği komik cevapla son buluyor. Espri, insanın kendi değerinin altını çizmeye yönelik bir mizah anlayışını yansıtıyor.

Hoca ve öğrenciler arasındaki diyalog, tipik sınıf içi esprili bir durumu yansıtıyor. Hocanın ani tepkisi ve öğrenciler arasında geçen diyalog oldukça eğlenceli.

Sansür pizzacı kızın telefonla yaşadığı komik durum, sipariş veren kişinin espri anlayışını yansıtıyor. Karşılıklı yapılan espriler ve iletişimdeki mizah oldukça keyifli.

Hülya Avşar ve Ajdar arasındaki diyalog da eğlenceli ve esprili bir atmosferi yansıtıyor. Karşılıklı yapılan alaycı espri ve egolar arasındaki çekişme oldukça keyifli.

Son olarak, İngiliz Lordu ve Atatürk arasında geçen diyalog da tarihi bir olaya dayanıyor ve Atatürk'ün alaycı ve esprili tavrını gösteriyor. Halkına duyduğu güven ve espri anlayışıyla asil bir duruş sergiliyor.

Geri