AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Muhendisler neden MBA yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mühendisler neden MBA yapar?​

Bir MBA, mühendisliği ve teknik yönü destekleyen iş temellerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Teknik kalıptan kopmak ve ana akım yönetim rollerine kusursuz bir şekilde karışmak, bir MBA programı okuyarak mühendislerin beceri kazanmalarını sağlar.

Mühendislik Yönetimi yüksek lisansı ne işe yarar?​

Mühendislik Yönetimi gelecekte yönetici olabilecek mühendisler yetiştirmek için hazırlanmış bir yüksek lisans programı olduğu için, bu programdan mezun olan mühendisler, özel şirketler ve devlet kurumları gibi çeşitli sektörlerde yönetim pozisyonlarında çalışabilirler.
Mühendislik MBA ne demek?
MBA tanım olarak işletme yüksek lisansı anlamına gelir. Özellikle lisans eğitimini ekonomi/işletme veya mühendislik alanlarında tamamlamış ve kariyerine yönetici pozisyonlarında devam etmek isteyen adayların yöneticilik becerilerini arttırmaya yönelik bir programdır.
Mühendislik Yönetimi yüksek lisans kimler başvurabilir?
Programa Kimler Başvurabilir? Bu programa başvurabilmek için adayların mühendislik lisans diplomasına sahip olması gerekir. Yurt dışından alınmış lisans diplomalarının denklikleri Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış olmalıdır.

Mühendislik Yönetimi yüksek lisans kaç yıl?​

Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı, 3 yarıyılda alınması gereken toplam 90 AKTS kredisinden oluşmaktadır. Program yeterliliklerinde bulunan beceri ve yetkinlikleri vurgulayan yüksek lisans programında, zorunlu dersler için 41 AKTS, seçmeli dersler için 49 AKTS belirlenmiştir.

Endüstri mühendisi ne masterı yapmalı?​

Endüstri mühendisliği alanında yapabilirsin, bilimsel hazırlık derslerini alarak bilgisayar ve yazılım mühendisliğine göre yapabilir ve bu alanda çalışabilirsin. yönetim bilişim sistemleri, işletme, ekonomi, tedarik zinciri ve lojistik üzerine yapabilirsin. iş güvenliği üzerine yapabilirsin (tavsiye etmem).
MBA okulları kime ait?
Ülkemizin en güvenilir ve başarılı markalarından MEDICANA’nın, Eğitim Grubu ve MBA Okulları ile eğitimde yeni bir dönem başladı. Medicana Eğitim Grubu, eğitimin tüm değer zincirlerinde, Türkiye’nin lider eğitim organizasyonu olmak için attığı ilk adımın gücünü Medicana güvencesinden almıştır.

Geri