- Konu Yazar
Muhasebe de çalışmak için ne gerekli?
Hukuk, maliye, iktisat, muhasebe ve daha da arttırabileceğimiz bölümlerden mezun olmak gerekmektedir. En az 3 yıl staj yapmış olmamız gerekmektedir. Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavını kazanmış olmamız ve serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatını almış olmamız da gerekli şartlardan birini oluşturmaktadır.Muhasebe meslek Elemanı ne kadar maaş alır?
Muhasebeci maaşı ortalama aylık ücret 6.500 TL civarında. Ortalama ücret, bir meslekte çalışan işçilerin yarısının bu miktardan daha fazla ve yarısının daha az kazandığı ücrettir.Muhasebeci olmak için hangi derslerin iyi olması lazım?
Muhasebeci olmak için hangi derslerin iyi olması lazım?Hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya denkliği Yükseköğretim Kurumunca tasdik edilmiş yabancı Yükseköğretim Kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olmak veya diğer yükseköğretim kurumlarından lisans …
Ön Muhasebe herkes yapabilir mi?
Fakat web tabanlı ön muhasebe programını kullanmaya başlamanız içinse sadece e-posta ve parolanızı girerek üyelik hesabı oluşturmanız yeterli oluyor. 2. Eğitim Almanıza Gerek Yok! İnternet kullanan herkes web tabanlı ön muhasebe programlarını kullanabilir.Muhasebe bölümünde hangi dersler var?
Muhasebe Bölümü Dersleri Nelerdir?- Muhasebe,
- Mikro Ekonomi,
- Temel Hukuk,
- Makro Ekonomi,
- İşletme Yönetimi,
- Ticari Matematik,
- Maliyet Muhasebesi,
- Şirketler Muhasebesi,
Muhasebeci olmak için hangi üniversiteye gitmek gerekir?
Muhasebeci olmak için hangi üniversiteye gitmek gerekir?Üniversitelerin işletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, ekonometri, çalışma ekonomisi, siyaset bilimi, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans lisans bölümlerinden mezun olan kişiler mali müşavir olabilirler.
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü (4 Yıllık)
Üniversite | Bölüm Adı | Puan Türü
MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ | Muhasebe ve Finans Yönetimi | EA
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ | Muhasebe ve Finans Yönetimi | EA
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ | Muhasebe ve Finans Yönetimi | EA
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ | Muhasebe ve Finans Yönetimi | EA