Mufettisler ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Müfettişler ne iş yapar?​

Görev yaptığı kurumda denetim ve sorgulamadan sorumlu en üst düzey yetkili olarak ifade edilebilirler. Müfettişin, personel üzerindeki denetim yetkisini kanun ve usule uygun bir biçimde kullanıp kullanmadığını takip eder.

Müfettişler nerede çalışır?​

Devlet kadrolarının en önemli pozisyonlarından biri olan müfettişler tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yaparlar.
Iş sağlığı ve güvenliği müfettişi nasıl olunur?
Nasıl İş Müfettişi Olunur?
- 35 yaşını doldurmamış olmak,
- İş Müfettişi Yardımcılığı sınavına giriş yapmak,
- Sınav sonrası İş Müfettişi Yardımcısı olarak göreve başlamak,
- 3 yıl yardımcı olarak çalışmak,
- Çalışma notları ortalaması en az 70 olmak,
- Yeterlilik sınavına girmek ve yazılı/sözlü sınavdan geçmek.

Milli Eğitim müfettişleri ne kadar maaş alıyor?​

Aynı işi yapan Müfettişler farklı özlük ve parasal haklardan yararlanmak durumunda kalacaktır. Şuan itibariyle İl Eğitim Denetmenliğinden gelen Maarif Müfettişi ortalama 3800 TL maaş alırken Milli Eğitim Denetçiliğinden gelen Maarif Müfettişi ortalama 6000 TL maaş almaktadır.

Içişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi kimdir?​

Yener Yuksel – Mülkiye Başmüfettişi – İçişleri Bakanlığı, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı | LinkedIn.
Iş müfettişliği hangi tarihte Çalışma Bakanlığının bünyesine alınmıştır?
Son olarak 02.11.2011 tarihinde yürürlüğe giren 665 sayılı KHK ile İş Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu Teftiş Kurulu ve Bakanlığımız Teftiş Kurulunu da bünyesine alarak görev, yetki ve sorumlulukları ile birlikte gücünü ve deneyimini artırmıştır.

Iş müfettişliği hangi tarihte Çalışma Bakanlığı’nın bünyesine alınmıştır?​

02.11.2011 tarih ve 665 sayılı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Teftiş Kurulu ve müfettişleri, Türkiye İş Kurumu Teftiş Kurulu ve …

Geri