Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mudur Yardimcisi ogretmene emir verebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Müdür Yardımcısı öğretmene emir verebilir mi?​

Yine, Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre müdür başyardımcıları ve yardımcılarının görevleri sıralanmıştır ve bu görevler arasında öğretmenlerin amiri durumunda olmalarını gerektiren herhangi bir madde yoktur.
Idareciler ne kadar ek ders alır?
Buna göre Kararın 10’uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinin (4) numaralı alt bendinde sayılan müdür ve müdür başyardımcılarına daha önce haftada 24 saat ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri haftada 25 saat olarak ödenecek.
Müdür Yardımcısı ek ders ücreti ne kadar?
Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.

Okul müdürü notları değiştirebilir mi?​

İdareciler için not girişi kısmında herhangi bir yetkisel veya zamansal kısıtlama yok. Karneleri basana kadar istediklerini yapabilirler.
Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2021?
Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecektir.
Teknik müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
Teknik müdür yardımcıları da tıpkı diğer branş müdür yardımcıları gibi ek ders kararlarının 5. maddesine göre 6 saat aylık karşılığı derse girmek zorundadırlar.
Gündüz ek ders: 32,96 TL Lira olacak. Yüksek Lisans Ek Ders 35,27 TL olacak.
E okul öğretmen not değiştirebilir mi?
Değiştirilmiyor. <e okul’a girilmiş not değiştirilebiliyormu??> Okul idaresi kilitlemeyi gerçekleştirmemişse gerçekleşebiliyor. Ancak kilitleme gerçekleşmişse ya da süresi geçmiş ise kurum amiri kendisi bu değişikliği gerçekleştirebilir.
Okul müdürü hangi durumlarda ceza alır?
Öğretmenler hangi kanuna göre ceza alır? İş lenen disiplin suçunun mahiyeti ve derecesine göre verilebilecek cezalar şunlardır: 1) İhtar, 2) Tevbih, 3) Ders ücretlerinin kesilmesi, 4) Maaş kesilmesi 5) Kıdem indirilmesi 6) Derece indirilmesi, 7) İstifa etmiş sayılmak, 8) Meslekten çıkarılmak.

Okul müdürü hangi cezaları verebilir?​

1) Uyarı, kınama ve aylıktan kesme cezaları disiplin amirleri (okul müdürü) tarafından verilir. 2)Kademe ilerlemesinin durdurulması cezası ise, görevlinin bağlı olduğu kurumdaki disiplin kurulunun kararı alındıktan sonra atamaya yetkili amirler tarafından (İl- ilçe Mem) verilebilmektedir.
Müdür yardımcısı kaç saat ek derse girer?
Ancak Kararın 6′ ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.
Müdür Yardımcısı en fazla kaç saat ders alabilir?
Karar’ın “Aylık karşılığı ders görevi” başlıklı 5. maddesindeki; “(1) Kapsama dahil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Geri