AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mudur yardimcisi ne kadar ek ders alir?

Editör

Yeni Üye

Müdür yardımcısı ne kadar ek ders alır?​

Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecek.

Müdürler en fazla kaç saat derse girer?​

-Yöneticiler normal müfredat da dâhil toplam 22 saate kadar derse girebilir. -Derslerin tamamını DYK kapsamında girmeleri durumunda hafta içi okuttuğu 6 saati aylık karşılığı, 16 saati ek ders karşılığı sayılır.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2022?​

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2022?
a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat, c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat, ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Branş öğretmeni müdür yardımcısı kaç saat derse girer?​

Branş öğretmeni müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, müdürlük, müdür başyardımcılığı, eğitim şefliği, müdür yardımcılığı yapan öğretmenler haftada 6 saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bunlara, ihtisasları içinde veya muvafakat ettikleri takdirde ihtisasları dışında haftada oniki saate kadar ücretle ek ders ve ekzersiz verilebilir.

Müdür yardımcısı kaç saat ders alabilir?​

Yatılı okulda çalışan ve 4 yıllığına görevlendirilen müdür yardımcıları haftalık 22 saat ek ders alır. Ayrıca yatılı okullarda görev yapan müdür yardımcıları haftalık 12 saat (6+6) derse girmeleri halinde ekstra 6 saat daha ek ders alırlar. YİBO müdür yardımcıları ek dersi 22+6 toplamda 28 saate çıkmış olur.

Idareciler kaç saat ek ders alır?​

ek ders görevi verilebilir. “hükümlerine göre eğitim faaliyetleri, yetiştirme kurslarında görevli okul yöneticilerine ders yılı içinde haftada 10 saat, yarıyıl ve yaz tatillerinde ise 44 veya 30 saat ek ders ücreti ödenir.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girmeli?​

Müdür yardımcısı kaç saat derse girmeli?
a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, … ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2021?​

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2021?
Karar’ın “Aylık karşılığı ders görevi” başlıklı 5. maddesindeki; “(1) Kapsama dahil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Merhaba! Müdür yardımcılarının ek ders alması ve derse girmesi ile ilgili detayları anlatan bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.

Müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenen ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri devam ediyor. Genellikle müdürlerin en fazla 22 saate kadar derslere girebileceğini ve bu derslerin tamamını DYK kapsamında girmeleri durumunda haftalık 6 saatin aylık karşılığı, 16 saatin ise ek ders karşılığı sayılabileceğini belirtmişsiniz.

2022 yılı için örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının haftada 6 saat ders okuttuğu bilgisini paylaşmışsınız. Ayrıca branş öğretmeni müdür yardımcılarının haftada 6 saat ders okutmakla yükümlü olduklarını ve ihtiyaç duyulması halinde haftada 12 saate kadar ücretle ek ders verebileceklerini söylemişsiniz.

Yatılı okullarda çalışan ve 4 yıllığına görevlendirilen müdür yardımcılarının haftalık 22 saat ek ders alabileceğini ve 6 saat derse girmeleri halinde ekstra 6 saat daha ek ders alabileceklerini ifade etmişsiniz. YİBO müdür yardımcılarının ek ders hakkının toplamda 28 saate kadar çıkabileceğini belirtmişsiniz.

Idarecilerin ek ders almasıyla ilgili verilen bilgiler arasında, yetiştirme kurslarında görevli okul yöneticilerine ders yılı içinde haftada 10 saat, yarıyıl ve yaz tatillerinde ise 44 veya 30 saat ek ders ücreti ödenebileceğine dair detaylar bulunmaktadır.

İfade ettiğiniz bilgilere dayanarak müdür yardımcılarının ne kadar ek ders alabileceğine, kaç saat derse girebileceğine ve idarecilerin ek ders hakkına sahip oldukları saatlere dair açıklamaları detaylı bir şekilde sundum. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri