Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mudur yardimcisi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Müdür yardımcısı ne işe yarar?​

Müdür Yardımcısı, bir kurumun verimliliğini arttırmak, kurallara ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için departman yöneticisine yardımcı olmakla görevlidir.
Mağaza sorumlusu ne demek?
Mağaza müdürü; perakende olarak hizmet veren mağazaların ve departmanların günlük işlerini yürütmekle yükümlü olan, mağazayı işleten, iyi sonuçlar elde edilmesi için insanlara ilham verip onları motive etmekle görevli olan kişiye verilen mesleki isimdir.

Müdür yardımcısına ne denir?​

Müdürün işlerine yardım eden, yokluğunda yetkileri üzerine alıp işleri yöneten kimse, müdür muavini.
Mağaza Müdür Yardımcısı ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Müdür Yardımcısı olunca maaş artar mi?​

Devlet memuru olarak Milli Eğitim Bakanlığı emrinde öğretmen unvanlı kadrolarda görev yapanların, bulundukları okullarda veya başka okullarda müdür yardımcısı ya da müdür olarak görevlendirilmeleri, ek ders ödemelerinden kaynaklı farklılık dışında, özlük haklarında ciddi bir değişiklik yaratmamaktadır.
Müdür Yardımcısı öğretmenin üstü mü?
Mevzuatta yer almayan, okul ve kurumlarda görev tanımlarına uygun işleri yapan öğretmenler, müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları statü bakımından birbirinin astı veya üstü değildir.

Mağaza sorumlusu ne kadar maaş alır?​

2021 Mağaza Sorumlusu Maaşları Mağaza Sorumlusu, şefi maaşı ortalama aylık 3.500 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 4.500 – TL’dir.
Mağaza Sorumlusu şefi ne iş yapar?
Değişen fiyatlar için etiket hazırlamak, yenilemek, Aylık mali hafıza dökümlerini almak, kasa sayımı yapmak, Yıllık envanter sayımı çalışmalarının yapılmasını sağlamak, Günlük/Haftalık mağaza yıkama ve raf temizliklerinin yapılmasını sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Okul müdür yardımcısına ne denir?​

MADDE 40 – (1) Müdür başyardımcısı, müdürün olmadığı zamanlarda müdüre vekalet eder ve müdürden sonra okulun yönetiminde birinci derecede sorumludur. Müdür başyardımcısı, görev tanımında belirtilen görevler ile müdür tarafından verilen görevleri yerine getirir.”
Müdür Muavini ne demektir?

Müdür Yardımcısı ek ders ücreti ne kadar?​

Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecek.
Mağaza müdürü maaşları ne kadar?
Mağaza Müdürü maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 10.410 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Mağaza Müdürü ortalamasına göre Mağaza Müdürü maaşı yaklaşık 6.050 TL seviyelerindedir.

Müdür yardımcısı ne kadar maaş alır 2021?​

2021 yılında müdür yardımcısı olarak görev yapanların maaşları ise yaklaşık olarak 4 bin 100 TL olmakla birlikte ayrıca maaşlara en az yüzde 7 oranında zam yapılacaktır. Ek olarak hem müdür hem de müdür yardımcılarına ek ders ücreti de verilmektedir. Bu tutar ile maaşlar ortalama 4 bin 300 TL civarında olmaktadır.
Müdür yardımcısı ne kadar ek ders alır 2021?
Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecektir.

Müdür Yardımcısı öğretmenlerin amiri midir?​

Milli Eğitim Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin 4.maddesi ekindeki tabloya göre, taşra teşkilatında Okul ve Merkezlerde görevli; Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı, öğretmenlerin 1.disiplin amiri okul-kurum müdürüdür.

Geri