Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mudur Yardimcisi ne is yapar?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Müdür yardımcısı ne iş yapar?​

Müdür yardımcısı okulun her türlü eğitim, öğrenci, yönetim, yazışma, etkinlikler, bakım, koruma, düzen, temizlik gibi görevleri yerine getirmektedir. Bu görevlerin yapılmasında müdüre karşı sorumludur. Müdür yardımcısı gerektiğinde müdürün yerine geçebilmektedir.

Müdürün görevleri nelerdir?​

Müdür; kanun, tüzük, yönetmelik, yönerge, program ve emirlere uygun olarak okulun bütün işlerini düzenlemeye, yürütmeye ve denetlemeye yetkilidir. Müdür, kalite yönetimi anlayışına uygun olarak okulun yönetilmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesinden sorumludur.

Ortaokul Müdür Yardımcısı ne yapar?​

Ortaokul Müdür Yardımcısı ne yapar?
Müdür yardımcıları, okulun her türlü eğitim-öğretim, yönetim, öğrenci, tahakkuk, ayniyat, yazışma, eğitici etkinlikler, yatılılık, bursluluk, güvenlik, beslenme, bakım, koruma, temizlik, düzen, halkla ilişkiler gibi işleriyle ilgili olarak okul müdürü tarafından verilen görevleri yaparlar.

Mağaza müdür yardımcısı ne iş yapar?​

Mağaza müdür yardımcısı ne iş yapar?
Mağaza müdür yardımcısı; mağazanın günlük işlemlerinde mağaza yöneticisini desteklemekle sorumludur. Mağaza personelini denetleme, müşteri ilişkileri geliştirme ve mağazanın günlük operasyonlarını yönetme sürecinde rol alır.

Müdür Yardımcısı kimler olabilir?​

a) Yükseköğretim mezunu olmak. b) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak. c) Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak. ç) Yöneticiliğe ilk defa görevlendirilecekler bakımından bu Yönetmelikte belirtilen sınavlarda başarılı olmak.

Yöneticinin görevi nedir?​

Yöneticinin Görevleri
- Yıllık İşletme Projesinin hazırlanıp onaylatılması.
- Kolluk Kuvvetlerine oturanlar listesini muhtara onaylatarak vermesi.
- Karar ve işletme defterlerinin yasal sürelerde tasdiki.
- Personel ile (kapıcı vs) sözleşmeler yapmak.

Mağaza müdürü ne kadar maaş alır?​

Mağaza müdürü ne kadar maaş alır?
Mağaza Müdürü maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 10.410 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Mağaza Müdürü ortalamasına göre Mağaza Müdürü maaşı yaklaşık 6.050 TL seviyelerindedir.

Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavına Kimler Girebilir?​

Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavına Kimler Girebilir?
Sınava başvuracak adayların Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmaları gerekmektedir.

Müdür ve müdür yardımcısı nasıl olunur?​

Üniversitelerin öğretmenlik ile ilgili bölümlerinden mezun olan ya da formasyonu olan kişiler, Müdür Yardımcılığı Sınavı’na (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı – EKYS) girerek bu mesleği icra edebilir. Ancak özel sektörde müdür yardımcısı olmak için deneyimli bir öğretmen olmak yeterli olmaktadır.

Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2021?​

Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecek.

Müdür ve Müdür Yardımcıları kaç saat ek ders alır?​

Müdür ve Müdür Yardımcıları kaç saat ek ders alır?
Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.

Müdür yardımcısının görevleri genellikle okul yönetimiyle ilgilidir. Eğitim, öğrenci işleri, yönetim, yazışmalar, etkinlikler, bakım, koruma, düzen ve temizlik gibi geniş bir yelpazede sorumlulukları bulunmaktadır. Müdür yardımcısı ayrıca müdürün yerine geçebilecek yetkiye sahiptir ve müdüre karşı sorumludur.

Ortaokul Müdür Yardımcısının görevleri ise genellikle okulun eğitim-öğretim faaliyetleri, yönetim işleri, öğrenci işleri, mali işler, yazışmalar, etkinlikler, güvenlik, bakım, koruma, temizlik, halkla ilişkiler gibi konularda okul müdürünün vereceği görevleri yerine getirmektir.

Mağaza müdür yardımcısı ise mağazanın günlük işleyişinde mağaza yöneticisine destek olur. Personeli denetler, müşteri ilişkilerini geliştirir ve mağazanın günlük operasyonlarını yönetir.

Müdür ve Müdür Yardımcısı olabilmek için, yükseköğretim mezunu olmak, Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapmak, Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak ve belirlenen sınavlarda başarılı olmak gibi kriterler bulunmaktadır.

Maaş konusunda, Mağaza Müdürü maaşı genellikle 4.250 TL ile 10.410 TL arasında değişmektedir. Ortalama olarak Mağaza Müdürü maaşı yaklaşık 6.050 TL civarındadır.

Müdür ve Müdür Yardımcılığı sınavına girebilmek için adayların Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmaları gerekmektedir. Üniversitelerin öğretmenlik bölümlerinden mezun olan ya da formasyonu olan kişiler, Müdür Yardımcılığı Sınavı'na girebilir. Özel sektörde müdür yardımcısı olabilmek için deneyimli bir öğretmen olmak yeterli olabilir.

Ek ders konusunda, müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri devam etmektedir. Ayrıca, müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı yapılmış olup, haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcıları için ilave ek ders süresi 4 saatten 5 saate çıkartılmıştır.

Geri