AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mudur yardimciligi atamalari ne zaman?

Editör

Yeni Üye

Müdür yardımcılığı atamaları ne zaman?​

11-15 Nisan tarihlerinde İl Değerlendirme komisyonu tarafından müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olarak aynı veya farklı eğitim kurumlarında yeniden görevlendirileceklerin değerlendirilmesi ise 18-29 Nisan tarihlerinde Değerlendirme sonuçlarının ilanı ise 09 Mayıs tarihinde olacak.

Idarecilik mülakatı ne zaman 2021?​

Idarecilik mülakatı ne zaman 2021?
2021 yılı ilk defa yönetici görevlendirme sözlü sınavı 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilimiz muş merkez öğretmenevi ve akşam sanat okulunda yapılacaktır. Sözlü sınava girecek yönetici adayları müdürlüğümüzce yayınlanan takvimdeki gün ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yönetici atama yönetmeliği iptal olur mu?​

Yönetici atama yönetmeliği iptal olur mu?
MADDE 23 – (1) 28/02/2013 tarihli ve 28573 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır.

Okul müdürleri kaç yılda bir değişecek 2022?​

Müdürlerin asaleten 5 yıl, müdür yardımcılarının ise asaleten 8 yıl görev yaptıktan sonra görev yerleri değişecek. Atama başvurularında sicil notunun olumlu olma şartı aranmayacak.

EKYS 2022 mülakat ne zaman?​

EKYS 2022 mülakat ne zaman?
EKYS için başvuru yapacak olan adaylar ÖSYM bankalara 285,00 TL sınav ücretini yatırması gerekiyor. Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) 20 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

EKYS mülakat yüzde kaç 2021?​

EKYS mülakat yüzde kaç 2021?
MADDE 24 – (1) Sözlü sınavda başarılı olan adaylardan müdür olarak ilk defa görevlendirilmek üzere başvuruda bulunanların görevlendirmeye esas puanları; yazılı sınav puanının %50’si, değerlendirme sonucu alınan puanın %30’u ve sözlü sınav sonucu alınan puanının %20’si dikkate alınarak belirlenir.

Okul müdürleri kaç yılda bir değişir?​

Müdür yardımcılığı sınavı 2022 ne zaman?​

Müdür yardımcılığı sınavı 2022 ne zaman?
2022 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS), 20 Mart 2022 tarihinde gerçekleşti.

EKYS de mülakat var mı?​

EKYS de mülakat var mı?
geçmiş yıllardaki 60 baraj puanın geçilmesiyle beraber mülakata kapı aralayan yani kısaca torpillere gebe kalan ama artık sadece meb ekys puanıyla objektif bir şekilde milli eğitim bakanlığındaki öğretmenlerin yöneticiliğe aday olacağı sınavdır.

Müdür yardımcılığı atamalarının tarihleri ile ilgili bilgiler verilmiş. İl Değerlendirme Komisyonu tarafından 11-15 Nisan tarihlerinde yapılacak değerlendirmeler sonucunda 18-29 Nisan tarihleri arasında sonuçların ilan edileceği belirtilmiş. İdarecilik mülakatı ise 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yönetici atama yönetmeliğinin iptal edildiği bilgisi paylaşılmış.

Okul müdürlerinin değişim süresi, müdürlerin asaleten 5 yıl, müdür yardımcılarının ise asaleten 8 yıl görev yaptıktan sonra olacağı ifade edilmiş. Ek olarak, EKYS (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı) için 2022'de 20 Mart tarihinde mülakatın gerçekleştirileceği ve başvuru ücretinin 285 TL olduğu belirtilmiş.

Soru olarak "EKYS mülakat yüzde kaç 2021?" ile ilgili bilgi verilmiş. Sözlü sınavda başarılı adayların görevlendirmeye esas puanının hesaplanmasında yazılı sınav puanının %50'si, değerlendirme sonucunun %30'u ve sözlü sınav sonucunun %20'si dikkate alınmaktadır.

Son olarak, EKYS'nin sadece ME

Geri