AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Muck ne demek opucuk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Muck ne demek öpücük?​

(ing.) pislik,çamur,gübre. yazı dilinde kullanıldığında hemen “ay bana öpücük attı, canım yaa” diye sevinilmemeliymiş. zira “pislik, geldiğin çamura dön lan” da diyor olabilir.

Muah Kürtçe ne demek?​

Muah Kürtçe ne demek?
Aslında muah kelimesinin sözlük anlamı bulunmamaktadır. Daha çok muaf ile aynı anlamda kullanılmaktadır. Muaf ise ayrıcalık anlamını ifade etmektedir.

MAUH ne demek?​

MAUH ne demek?
kızsal bir öpme efekti. sondaki h trakya ağzıyla söylenmesi gerektiğinden, istemeden de olsa düşüyor.

Muck ne demek snapchat?​

(bkz: irc) ve diger (bkz: chat) ortamlarinda karsi tarafi opme anlaminda kullanilan sozcuk. ve fakat ingilizcede gubre. muck’in anlaminin hayvan boku oldugunu bilmez cogu kisi. ve irc’de, sms’lerinde sevgilelerine karsi bolca kullanirlar.

Kiss ne anlama gelir?​

Kiss ne anlama gelir?
öpüşmek {fi.}

Kezeba Min kürtçe ne demek?​

Kezeba Min kürtçe ne demek?
Anlamı kirpik uçlarından öpmek.

Muaf nedir ne anlama gelir?​

Muaf; Bağışlanmış, affedilmiş.ayrı tutulmuş, ayrıcalık tanınmış. Özgür, serbest gibi anlamlara gelmektedir.

Muck ne anlama geliyor?​

Muck ne anlama geliyor?
Ingilizce-Türkçe Çeviri bataklık çamuru, pislik. karışıklık, keşmekeş. to be all in a muck: keşmekeş içinde olmak. çöp, çöplük.

Optum ingilizcede ne demek?​

Optum ingilizcede ne demek?
“öptüm” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç kisses ünl.

Kiss almak ne demek?​

Crush anlamı ne demek?​

Crush anlamı ne demek?
CRUSH NE ANLAMA GELİR? Sosyal medyada ve arkadaşlık uygulamalarında crush ifadesi, iki kişinin birbirinden etkilenmesini ifade eder. Bir kullanıcı, başka bir kullanıcıya kalp gönderdiğinde şayet o kullanıcı da kendisini beğenmiş ve kalp göndermişse “crush” ifadesi ortaya çıkar.

Kürtçe Reşamın ne demek?​

Kürtçe Reşamın ne demek?
kürtçede karagözlüm anlamına gelir. ya da benim karagözlüm de denilebilir. türkçede çavreşa mın olarak okunur. kürtçe duygusal parçaların vazgeçilmez kelimelerinden biridir.

Delalamınn ne demek?​

Delalamın = Değerlim Çavreşamın = Kara Gözlüm Şerinamın = Tatlım Xezalamın = Ceylanım Dilemın = Kalbim, Gönlüm Kaderamın = Kaderim Rehinya Çavemin = Gözümün Nuru Hasrateamın= Hasretim Hebunamın = Varlığım Behna dilemin = Nefesim Şahiya dilemin = Kalbimin dermanı Birinamın = Yaram Birina dilemın = Kalp yaram Jinamın = …

Muck kelimesi genellikle İngilizcede "pislik, çamur, gübre" anlamlarına gelmektedir. Yazı dili kullanımlarında "muck" kelimesinin "ay bana öpücük attı, canım yaa" şeklinde sevinme anlamında değil, aksine "pislik, geldiğin çamura dön lan" gibi olumsuz anlamlar içerebileceği belirtilmektedir.

Muah kelimesinin Kürtçe karşılığı sorulduğunda, aslında sözlükte bir karşılığı olmadığı ve daha çok "muaf" kelimesi ile aynı anlamda kullanıldığı ifade edilmektedir. "Muaf" ise ayrıcalık anlamını ifade etmektedir.

MAUH kelimesinin kızsal bir öpme efektini ifade ettiği belirtilmektedir. Kelimenin Trakya ağzıyla söylendiği durumlarda sondaki "h" harfinin kendiliğinden düşebileceği vurgulanmıştır.

"Muck" kelimesinin "snapchat" gibi internet ortamlarında karşı tarafa öpme anlamında kullanıldığı, ancak aslında İngilizcede "gübre" anlamına geldiği ve birçok kişinin bu kelimeyi hayvan dışkısı anlamında bilmediği belirtilmiştir.

"Kiss" kelimesinin Türkçe karşılığı olarak "öpüşmek" olduğu verilmiştir. "Kezeba Min" kelimesinin ise Kürtçe'de "kirpik uçlarından öpmek" anlamına geldiği açıklanmıştır.

"Muaf" kelimesinin "bağışlanmış, affedilmiş, ayrı tutulmuş, ayrıcalık tanınmış, özgür, serbest" gibi anlamlara geldiği belirtilmiştir.

"Muck" kelimesinin Türkçe'de "bataklık çamuru, pislik, karışıklık, keşmekeş, çöp, çöplük" gibi anlamlara gelebileceği açıklanmıştır. "Optum" kelimesinin İngilizce'de ise "öptüm" anlamına geldiği ifade edilmiştir.

"Crush" kelimesinin sosyal medya ve arkadaşlık uygulamalarında, iki kişinin birbirinden etkilenmesini ifade ettiği ve bir kullanıcının diğerine kalp göndermesi durumunda eğer karşı kullanıcı da aynı şekilde beğenirse ortaya çıkan bir durumu ifade ettiği belirtilmiştir.

"Reşamın" kelimesinin Kürtçe'de "karagözlüm" anlamına geldiği veya "benim karagözlüm" şeklinde kullanılabileceği açıklanmıştır. Diğer Kürtçe kelime anlamları da verilmiştir, örn. "Delalamın (Değerlim), Çavreşamın (Kara Gözlüm), Şerinamın (Tatlım), Xezalamın (Ceylanım), Dilemın (Kalbim, Gönlüm), Kaderamın (Kaderim)" gibi. Bu ifadeler Kürtçe duygusal parçalarda sıkça kullanılan kelimelerdir.