AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mucize Doktor Yeni doktor Kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mucize doktor Yeni Doktor Kim?​

Serkan Keskin Mucize Doktor kadrosuna dahil oluyor! Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un sevilen dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim daha dahil oluyor….

Mucize doktor müdür?​

Mucize doktor müdür?
Mucize Doktor
Senarist | Pınar Bulut Onur Koralp
Yönetmen | Yusuf Pirhasan (1-48, 64) Aytaç Çiçek (2-28, 30-53) Volkan Keskin (53) Yağız Alp Akaydın (54-60) Altan Dönmez (61-64)
Başrol | Taner Ölmez Onur Tuna Sinem Ünsal
Açılış müziği | Mucize Doktor – Jenerik

Dr Strange kel kadın kim?​

Dr Strange kel kadın kim?
Marvel evreninin en gizemli çizgi roman kahramanlarından ‘Doktor Strange’in beyazperde macerası, sinemaseverleri görsel bir şölene davet ediyor. Filmde ‘Kadim Kişi’ rolünü canlandıran akademi ödüllü oyuncu Tilda Swinton, filmle ilgili GÜNAYDIN’a konuştu…

Taner Ölmez kiminle evlendi?​

Ece ÇeşmioğluTaner Ölmez / Eşi (e. 2021)

Mucize Doktor ne hastası?​

Mucize Doktor ne hastası?
Tıp fakültesini birincilikle bitiren ve Otizm Savant sendromlu bir doktor olan Ali Vefa ile tanışmamız, bir süredir ekranlarımıza konuk olan “Mucize Doktor” dizisi ile oldu.

Dr Strange ustası kim?​

Dr Strange ustası kim?
Nihayetinde Strange, Mordo’nun ustası Kadim Olan yani o dönemin yüce büyücüsü tarafından kurtarıldı ve büyüye karşı korundu.

Dr Strange hocası kimdir?​

Normalde Ancient One, çizgi romanlarda Asyalı olarak tasvir edilen bir karakter. Tibet’te doğup büyüyen Ancient One, Stephen Strange’i büyü sanatıyla tanıştıran isim olmasıyla ve Strange’in baş düşmanı Baron Mordo’yu da yetiştirmiş olmasıyla meşhur.

Ali Vefa gerçekte kimdir?​

Ali Vefa gerçekte kimdir?
Taner Ölmez (d. 9 Ağustos 1986, Tunceli ), Türk oyuncu. Ölmez, 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli’de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Ece Çeşmioğlu kiminle evlendi?​

Ece Çeşmioğlu kiminle evlendi?
Taner ÖlmezEce Çeşmioğlu / Eşi (e. 2021)

Serkan Keskin, "Mucize Doktor" dizisinin kadrosuna dahil olan yeni isimdir. Dizi, MF Yapım tarafından yapılmakta olup yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturmaktadır. Senaryoyu ise Pınar Bulut ve Onur Koralp birlikte uyarlamıştır.

"Mucize Doktor" dizisinde başrolleri Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal paylaşmaktadır. Dizinin açılış müziği de oldukça sevilen bir jeneriğe sahiptir.

Dr. Strange filminde, 'Kadim Kişi' rolünü canlandıran Tilda Swinton hakkında bilgi verilmiştir. Marvel evreninin gizemli çizgi roman kahramanı Doktor Strange'in beyazperde macerası, sinemaseverlere görsel bir şölen sunmaktadır.

Ali Vefa, "Mucize Doktor" dizisindeki ana karakterdir. Tıp fakültesinden birincilikle mezun olan Ali Vefa, Otizm Savant sendromlu bir doktordur. Dizide, Ali Vefa'nın hikayesi ve hastaları üzerinden ilerlemektedir.

Dr. Strange'in ustası, Mordo'nun ustası Kadim Olan olarak bilinmektedir. Kadim Olan, o dönemin yüce büyücüsüdür ve Strange'i büyüye karşı korumuştur.

Dr. Strange'in hocası ise çizgi romanlarda Asyalı olarak tanıtılan Ancient One karakteridir. Tibet'te doğup büyüyen Ancient One, Stephen Strange'e büyü sanatını öğretmiş ve Baron Mordo gibi önemli figürleri de yetiştirmiştir.

Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Taner Ölmez, Türk oyuncu olup İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Ece Çeşmioğlu'nun Taner Ölmez ile evlendiği bilgisi paylaşılmıştır. Ece Çeşmioğlu, Taner Ölmez'in eşidir. Evlilikleri 2021 yılında gerçekleşmiştir. Video paylaşımınızı izleyemedim, ancak konuyla ilgili daha fazla bilgi veya soru varsa memnuniyetle cevaplarım.

Geri