AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MT kisaltmasi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MT kısaltması ne demek?​

Mt kısaltması İngilizce “Management Trainee” kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Management Trainee, Türkçe’de “Yönetim stajyeri” anlamına gelmektedir. Mt; Şirketlerde yönetici pozisyonunda çalıştırılmak üzere alınan personelin geçirdiği eğitim ve değerlendirme sürecine verilen isimdir.

Matematikte mt ne demek?​

MT = Matematik MT Matematik anlamına gelir. En büyük kısaltma ve kısaltma veritabanında MT kısaltmasını listelemekten gurur duyuyoruz.
Metrik neye denir?
Metrik sistem veya metrik birimler, 1795 yılında Fransızlar tarafından tanıtılan, uzunluk için metre ve ağırlık için kilogram temel birimlerine dayalı (mètre des Archives ve kilogramme des Archives), uluslararası kabul görmüş ondalık tabanlı ölçüm sistemidir.

MT militan ne demek?​

TDK’YA GÖRE MİLİTAN ANLAMI NE DEMEK? 1. isim Bir düşüncenin, bir görüşün başarı kazanması için savaşan, mücadele eden kimse. 2. isim Bir siyasal örgütün etkin üyesi. 3. isim Mücadelesini zor kullanarak ve yasa dışı yollarla yapan taraftar.

MT ölçü birimi nedir?​

1.000 kilograma veya yaklaşık olarak 2.204,6 pounda eşit bir ağırlık birimi.
MT sınavı ne demek?
Mt (Management Trainee) olarak bir işe girdiğinizde bu işte belirli bir süre geçirirsiniz yönetim anlayışınız, yönetici bilginiz, yönetme kabiliyetiniz yani bir yöneticide aranan tüm özelliklerini sizde olup olmadığının test edildiği bir dönemdir.

Araçlarda MT ve AT ne demek?​

MT Off Road lastiği ve AT Off Road lastiği olarak bilinen Off Road lastik türleri, MT Off Road lastikleri adından da anlaşılacağı gibi “mud terrain” zor koşullar için üretilmiş lastik türleridir.

Ingilizce m2 ne demek?​

İsim, Matematik square meter (sqm.)
Metrik 10 ne demek?
Metrik diş “M” harfi ile gösterilir ve M8, M10, M12 şeklinde adlandırılır (M:Anma çapını ifade eder). Ölçüleri milimetre cinsindendir. Her vidanın bir de adımı vardır ve standarttır yani M20’in adımı 2,5 mm’dir fakat M20 ince diş vidanın adımı 2 mm’dir.

MT ne demek oyun?​

“Management Trainee” olarak bilinmekte olan MT kısaltmasının Türkçe anlamının ise “Yönetim stajyeri” manasına geldiğini söylemek mümkün olmaktadır.

Militan ruhlu ne demek?​

1. bir düşüncenin, bir görüşün başarı kazanması için savaşan, mücadele eden kimse. 2. bir siyasal örgütün etkin üyesi. 3. mücadelesini zor kullanarak ve yasa dışı yollarla yapan taraftar.
1 mt kaç kilo?

MT ne demek kimya?​

Meitneryium (Fonetik: /ˌmʌɪtˈnɛːriəm/), diğer adıyla eka-iridyum, periyodik tabloda sembolü Mt, atom numarası 109 olan kimyasal element.

Geri