MSN nasıl kurtarılır?
Kurtarma formu https://account.live.com/acsr adresinde mevcuttur. Bu hesapta kullanmış olabileceğiniz tüm Microsoft hizmetleri hakkında olabildiğince çok bilgi toplayın. Formu doldururken ne kadar çok bilgi girerseniz hesabınıza tekrar erişim kazanma ihtimaliniz de o ölçüde artar.Hotmail açamıyorum ne yapmalıyım?
Hotmail açamıyorum ne yapmalıyım?Hotmail hesabımı açamıyorum
- Parolanızı sıfırlayın sayfasına gidin.
- Parolanızın sıfırlanmasını gerektiren nedeni seçip Sonraki seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini girin.
Eski MSN nasıl açılır?
eski msn hesaplarımı geri almakistiyorum- Parolanızı sıfırlayın sayfasına gidin.
- Parolanızın sıfırlanmasını gerektiren nedeni seçip Sonraki seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini girin.
Hotmail hesabım çalındı ne yapabilirim?
Hotmail hesabım çalındı ne yapabilirim?Outlook.com hesabınız ele geçirildiyse ve hesabı kapatmak istiyorsanız, Microsoft hesabınızı kapatmanız gerekir. Önemli: Microsoft hesabınızı kapattığınızda, e-postanız ve kişileriniz sunucularımızdan silinir ve kurtarılamaz; o hesabı kullanarak Xbox, Skype ve OneDrive gibi Microsoft hizmetlerine erişemezsiniz.
Hotmail veyaOutlook.com ‘de oturum açma
- Outlook.com oturum açma sayfasına gidin ve Oturum açma’ya tıklayın.
- E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri’yi seçin.
- Sonraki sayfada parolanızı girin ve Oturum aç’ı seçin. Notlar:
E-posta ve şifresi unutulan facebook nasıl bulunur?
E-posta ve şifresi unutulan facebook nasıl bulunur?Eğer bilgileriniz yanlış ise; “şifreni mi unuttun?” yazısına tıklayarak şifre sıfırlama adımlarını başlatabilirsiniz.
- Şifreyi yenilemek için profil sahibine kod gönderilir.
- “Kodu e-postayla gönder” yazısının son tarafındaki boşluğu işaretleyin ve sayfanın sağ tarafındaki “devam” butonuna basın.