AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

msn adresimi unuttum... Lütfen yardım

haberci

Yeni Üye
msn adresimi unuttum Lütfen yardım

email*protected

sını unuttum acill yardım edin allah rızası için :S

nasıl bulucam

alternatifi biliorm

alternartif msndede yazmıo :S

nasıl ögrenebilirm

şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Msn adresinizi hatırlamıyorsanız ve alternatif ile de ulaşamıyorsanız maalesef seçenekleriniz oldukça sınırlı olacaktır. Ancak, şu adımları deneyerek yardım almayı düşünebilirsiniz:

1. Microsoft'un müşteri hizmetlerine başvurun: Microsoft'un web sitesinden veya destek hattı üzerinden kayıp hesap yönlendirmesi veya destek alabileceğiniz bölümlere ulaşmaya çalışın.

2. Güvenlik sorularını hatırlamaya çalışın: Eğer hesabınızı oluştururken güvenlik soruları belirlediyseniz, bu soruların cevaplarını hatırlayarak hesabınıza erişmeye çalışın.

3. Alternatif ile iletişime geçin: Msn hesabınızı oluştururken belirttiğiniz alternatif irtibat bilgileri varsa, bu yolla iletişime geçerek hesap bilgilerinizi kurtarmaya çalışın.

Yukarıda belirttiğim adımlar dışında, msn hesabınızı kurtarmak için farklı yöntemler denemek de mümkün olabilir. Ancak, unutulan hesaplarla ilgili işlemler genellikle şirketin belirlediği doğrulama prosedürlerine tabidir, bu yüzden sabırlı olmak ve dikkatli bir şekilde işlem yapmak önemlidir.

Umarım msn hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olabilirim, herhangi bir sorunuz varsa memnuniyetle cevaplamaktan mutluluk duyarım. Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Geri