MSI Afterburner ile neler yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

MSI Afterburner ile neler yapılır?​

MSI Afterburner bir hız aşırtma programıdır. Genel olarak Ekran kartınıza yazılımsal olarak performansını arttırmak için kullanılır.

MSI Afterburner 4.6 4 nasıl kullanılır?​

MSI Afterburner ücretsiz olarak sunulan bir ekran kartı optimizasyon programı….MSI Afterburner ile nasıl Overclock yapılır?:
- Adım 1: “Power Limit” ve “Temp.
- Adım 2: “Core Clock” seçeneğini artırmaya başlayın.
- Adım 3: “Memory Clock” seçeneğini artırmaya başlayın.
- Adım 4: MSI Kombustor ile kontrol yapmayı unutmayın.
MSI Afterburner fps gösterme nasıl yapılır?
Oyunlarda FPS nasıl öğrenilir?
- Afterburner ayarları altından İzleme sekmesine gelerek istediğiniz kısmı devreye alabilirsiniz.
- Riva Tuner Statistics Server (RTSS), ekrana değerleri yansıtan asıl yazılım.
- Afterburner ile %1 ve %0.1 FPS değerlerini görmek için Benchmark modunu açmanız gerekiyor.
Vid kullanımı nedir?
MSI AfterBurner gibi yazılımlarda görebileceğiniz VID, GPU’nun video işleme motoruna binen yükü gösterir.

FPS ölçümü nasıl yapılır?​

FPS nasıl ölçülür?
- Adım #1: FRAPS programını indirin ve kurun.
- Adım #2: Programı kurduktan sonra açın ve üst tarafta gördüğünüz FPS kısmına tıklayın.
- Adım #3: Ekranın sağ kısmında bulunan Overlay Corner kısmından FPS değerinin nerede gözükmesini istediğinizi seçin.

Fan hızını arttırmak zararlı mı?​

Hızlı çalışan fan fazla ses çıkartır, bundan rahatsız olursun. Hızlı çalışan fan fazla enerji tüketir, elektrik faturalarını daha kabarık hale getirir, batarya ile kullanırsan bataryanin daha hızlı tükenmesine, PC’nin mobil kullanım süresinin dusmesine ve bataryanın kullanim omrununde azalmasina yol acarsin.
Ekran kartı fanı %100 çalışırsa ne olur?
Fan hızı ile kazancı etkilemez. Kart ısısı ile alakalı bir durum sadece.

Geri