AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MSC Turk mu?

Editör

Yeni Üye

MSC Türk mü?​

İsviçre Cenevre’de 1970 yılında kurulan Mediterranean Shipping Company (MSC), konvansiyonel gemi operatörlüğüyle başladığı yolculuğunu, günümüzde dünyanın en önde gelen deniz taşıma şirketlerinden biri olarak sürdürmekte. 480 ofis ve 54 bin çalışanı olan şirketin 465 konteyner gemisi bulunuyor.

MSC Cruise sahibi kim?​

MSC Cruise sahibi kim?
MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, “Geleceğe dönük son derece iddialı bir vizyonumuz var.

Aponte ailesi kimdir?​

Aponte ailesi kimdir?
Cenevre’de yaşayan İtalyan Aponte ailesi, konteyner taşımacılığı, liman işletmeciliği ve kruvaziyer gemi sahipliğinde dünya devi olan MSC adlı grubun sahibiydi. Baba Gianluigi Aponte MSC Group Yönetim Kurulu Başkanlığını, oğlu Diego Aponte de CEO’luk görevini yürütüyordu. Ela Aponte de grupta limanlardan sorumluydu.

Gülsün gemisi hangi ülkenin?​

Çin’den yola çıkan, dünyanın en büyük konteyner gemilerinden 400 metre uzunluğunda, 61,5 metre genişliğinde ve 23 bin 756 TEU taşıma kapasitesine sahip ‘MSC Gülsün’ Tekirdağ Asyaport Limanı’na yanaştı. Gemi, limanda törenle karşılandı.

MSC Genel müdür?​

MSC Genel müdür?
Diego Aponte (2 Eki 2014–)Diego Aponte (Eki 2014–)Mediterranean Shipping Company/CEO

MSC Gülsün Türk mü?​

MSC Gülsün Türk mü?
MSC’NİN SAHİBİ İTALYAN ASILLI APONTE AİLESİ Türk işadamı Ahmet Soyuer’in kızı Ela Soyuer Aponte ile evlenen Diego Aponte’nin ASYA, OSCAR ve MAYA isminde üç çocuğu bulunuyor.
Gianluigi Aponte kimdir?​
İtalyan milyarder bir işadamı olan Gianluigi Aponte, Maersk’ten sonra dünyanın en büyük ikinci konteyner nakliye hattı olan Mediterranean Shipping Company’nin kurucusu, sahibi ve başkanı.

MSC yük gemileri kimin?​

MSC yük gemileri kimin?
MSC’NİN SAHİBİ İTALYAN ASILLI APONTE AİLESİ MSC Group’un Yönetim Kurulu Başkanlığını Kaptan Gianluigi Aponte yaparken, oğlu Diego Aponte ise İcra Kurulu Başkanlığını sürdürüyor.

Gülsün gemisi sahibi kimdir?​

Gülsün gemisi sahibi kimdir?
Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer’in kızı, Ela Soyuer Aponte ile evli olan dünyanın en büyük ikinci konteyner hat operatörü MSC’nin patronu Diego Aponte’nin, geçen ay denize indirdiği dünyanın en büyük konteyner gemisine kayın validesi GÜLSÜN SOYUER’in ismini verdiği ve dünyanın ilk MGX-24 sınıfı olma …

MSC, İsviçre Cenevre'de kurulan ve günümüzde dünyanın önde gelen deniz taşıma şirketlerinden biri olan Mediterranean Shipping Company'dir. 480 ofisi ve 54 bin çalışanıyla 465 konteyner gemisine sahip bir şirkettir.

MSC Cruise ise MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago tarafından yönetilen ve kruvaziyer gemi işletmeciliği yapan bir şirkettir.

Aponte ailesi, konteyner taşımacılığı, liman işletmeciliği ve kruvaziyer gemi sahipliğinde dünya devi olan MSC adlı grubun sahibidir. Baba Gianluigi Aponte, MSC Group Yönetim Kurulu Başkanlığını yaparken, oğlu Diego Aponte CEO'luğu ve kızı Ela Aponte ise limanlardan sorumlu pozisyonu üstlenmektedir.

MSC Gülsün, Çin'den yola çıkan dünyanın en büyük konteyner gemilerinden biridir. 400 metre uzunluğunda, 61,5 metre genişliğinde ve 23 bin 756 TEU taşıma kapasitesine sahiptir.

MSC'nin Genel Müdürü Diego Aponte'dir.

Gianluigi Aponte ise dünyanın en büyük ikinci konteyner nakliye hattı olan Mediterranean Shipping Company'nin kurucusu, sahibi ve başkanıdır.

MSC yük gemileri de yine İtalyan asıllı Aponte ailesine aittir. MSC Group'un Yönetim Kurulu Başkanlığını Gianluigi Aponte, İcra Kurulu Başkanlığını ise oğlu Diego Aponte yapmaktadır.

Gülsün gemisinin sahibi, Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer'in kızı Ela Soyuer Aponte ile evli olan MSC'nin patronu Diego Aponte'dir. Gemiyi denize indirdiği esnada kayınvalidesi GÜLSÜN SOYUER'in ismini vermiştir.

Geri