AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MSC sertifikasi ne demek?

Editör

Yeni Üye

MSC sertifikası ne demek?​

Eurocert Dünya Deniz Konseyi’nin (MSc) belgelendirme hizmetleri açık denzilerde doğal ortmalarda avlanan vahşi balıklara yönelik ürün izlenebilirliğini ve balıkçılık sistemi standardı gözetim sistemidir.

MSC balık nedir?​

Marine Stewardship Council (Deniz Koruma Konseyi – MSC) balıkçılık ve MSC Gözetim Zinciri (CoC) standartları şirketlerin ve kuruluşların balıkların doğal yaşamda sürdürülebilir olarak avlanmasını ve iyi yönetilmesini teşvik etmelerine ve bunları belirlemelerine yardımcı olur.

ASC MSC ne demek?​

ASC MSC ne demek?
MSC- Marine Stewardship Council (Deniz İdaresi Konseyi) ve ASC- Aquaculture Stewardship Council (Sorumlu Balıkçılık Yönetimi) balıkçılık ve yetiştiriciliği yapılan tatlı su ve deniz ürünlerinin belgelendirilmesidir.

MSc açılımı ne demek?​

Master of Science, kısaca M.Sc. diye anılan üniversite yüksek lisans derecesi. Avrupa birliği ülkelerinde bu eğitim liseden sonra 3 yıllık Bachelor of Science üzerine 2 yıllık yüksek eğitimle, Amerika’da ise 4+2 yılda edinilir.

MSc Thesis ne demek?​

Master of Science olarak da bilinen MSc, Fen Bilimleri Yüksek Lisans derecesidir. MSc nedir merak edenler için genellikle bilimsel ve matematiksel konulara odaklı programlar için kullanılan bir terimdir diyebiliriz. Bu tür konular bilgisayar bilimi, iktisat, matematik, biyokimya, mühendislik, tıp gibi konuları içerir.

ASC belgesi nedir?​

ASC belgesi nedir?
Su Ürünleri Koruma Konseyi (ASC), balıkçılık ve ASC Gözetim Zinciri (COC) standartları şirketlerin ve kuruluşların, çiftlikte yetiştirilen balıkların sorumlu bir şekilde üretilmesini teşvik etmelerine ve bunu belirlemelerine yardımcı olur.
MSC Türk mü?​
MSC Türkiye Kabotajı Türk Bayraklı Yeni Gemisi MED Tekirdağ İle Kutluyor (Deniz Haber Ajansı) Konteyner taşımacılık devi MSC gemi acentesi olarak başladığı yolculuğuna “gemi işletmecisi” olarak devam ediyor. Şubat 2015’te kurduğu Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş.

MSC, Marine Stewardship Council'ün (Deniz Koruma Konseyi) kısaltmasıdır. MSC sertifikası, açık denizlerde doğal ortamda vahşi balıklara yönelik ürün izlenebilirliği ve balıkçılık sistemi standartlarını gözetleyen bir sistemdir. Bu sertifika, balıkların sürdürülebilir şekilde avlanmasını teşvik etmeyi ve iyi yönetilmesini sağlamayı amaçlar.

MSC balık, Marine Stewardship Council tarafından belirli standartlara uygun olarak doğal yaşamda sürdürülebilir şekilde avlanmış balıkları ifade eder. MSC, balıkçılık ve Gözetim Zinciri standartlarıyla şirketlere ve kuruluşlara bu doğrultuda çalışma fırsatı sunar.

ASC MSC ise, Aquaculture Stewardship Council (Sorumlu Balıkçılık Yönetimi Konseyi) ve Marine Stewardship Council (Deniz Koruma Konseyi) kısaltmalarının bir araya gelmesidir. Bu belgelendirme süreci, tatlı su ve deniz ürünlerinin balıkçılık ve yetiştiricilik faaliyetlerinin belgelendirilmesini kapsar.

MSc açılımı, Master of Science'un kısaltmasıdır. Bu derece programı genellikle fen bilimleri, matematik ve mühendislik gibi alanlarda yüksek lisans düzeyinde eğitim almak isteyen öğrencilere yöneliktir.

MSc Thesis ise, Fen Bilimleri Yüksek Lisans tezi anlamına gelir. Bu tez genellikle bilimsel ve matematiksel konulara odaklanan programlar için hazırlanır ve genellikle bilgisayar bilimi, mühendislik, biyokimya gibi konularda çalışmalar içerir.

ASC belgesi, Su Ürünleri Koruma Konseyi tarafından verilen bir belgedir. Bu belge, çiftliklerde yetiştirilen balıkların sorumlu ve sürdürülebilir şekilde üretilmesini teşvik etmeyi amaçlar.

MSC Türkiye, konteyner taşımacılık devi olan MSC'nin Türkiye'deki faaliyetlerini ifade eder. MED Tekirdağ ile birlikte Türk bayraklı gemisi ile yola devam etmekte ve gemi işletmeciliği alanında faaliyet göstermektedir.

Geri