AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MSC belgesi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MSC belgesi nedir?​

Eurocert Dünya Deniz Konseyi’nin (MSc) belgelendirme hizmetleri açık denzilerde doğal ortmalarda avlanan vahşi balıklara yönelik ürün izlenebilirliğini ve balıkçılık sistemi standardı gözetim sistemidir.

MSC nedir lojistik?​

Mediterranean Shipping Company (MSC) şirketi günümüzde konteyner taşımacılığında ve cruise (turistik) yolcu taşımacılığında dünyanın ikinci büyük şirketi konumundadır.
1970 yılında kurulan ve merkezi 1978’den beri İsviçre’nin Cenevre şehrinde bulunan MSC, Aponte ailesi tarafından işletilen özel bir kuruluştur.
MSC etiketi nedir?
Marine Stewardship Council’in (MSC) sürdürülebilir balıkçılığa yönelik prensipleri ve kriterleri 1999’da sürdürülebilir balıkçılığı teşvik etmek için bir yöntem olarak geliştirilmiştir. MSC standartları; büyüklükleri, türleri veya bölgeleri ne olursa olsun yalnızca doğal yaşamda avlanan balıklar için geçerlidir.
Cedex belgesi nedir?
`courrier d’entreprise à distribution exceptionnelle` anlamina gelen kisaltma. genellikle buyuk sirkelterin, posta alis-verisini kolaylastirmak icin ayri kullandiklari posta kodlarina verilen isim.

MSC lojistik kimin?​

İtalyan kökenli Aponte Ailesi’nin sahibi olduğu Mediterranean Shipping Company (MSC), Türkiye CEO’su Hasan Piroğlu’na bir vefa örneği göstererek yeni gemisine Piroğlu’nun memleketi Denizli’nin ismini verdi.

MSC Genel Müdürü kim?​

Diego Aponte (2 Eki 2014–)Diego Aponte (Eki 2014–)Mediterranean Shipping Company/CEO
MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, “Geleceğe dönük son derece iddialı bir vizyonumuz var.
Ahmet Soyuer kim?
ASYAPORT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, limanın Genel Müdür Kadir Uzun’la birlikte gezerken ilk faaliyet yılının dökümünü verdi: – Geçen yıl 46 milyon dolarlık transit ticaret dövizi sağladık. Yıllık 2.5 milyon konteyner kapasiteli limanımız geçen yıl yüzde 25 kapasiteyle çalıştı. Şimdi yüzde 38-40’a çıktı.
MSC konteyner sahibi kim?

MSC Gemi Acenteliği sahibi kimdir?​

MSC sahibi nereli?​

İlk torunla birlikte dünürler daha da kaynaştı. Soyuer, Arkas Grubu’yla Ambarlı’da ortaklığı bulunan dünürüne projesini açtı: – Memleketim Tekirdağ’ın Barbaros beldesine konteyner limanı düşünüyorum.
Asyaportun sahibi kim?
Asyaport, dünyanın ikinci büyük konteyner operatörü olan Cenevre merkezli Mediterranean Shipping Company (MSC) Grup ortaklığında 2015 yılında 500 milyon dolar yatırımla kuruldu. MSC’nin sahibi Aponte ve Soyuer ailelerinin torunu olan Asya’nın ismini taşıyan Asyaport, Türkiye’nin en büyük transit limanı konumunda.
MSC’nin sahibi nereli?

Geri