MSA mezunlari ne kadar kazaniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MSA mezunları ne kadar kazanıyor?​

MSA kurucusu Mehmet K. Aksel, “Bizden mezun olanlar 1000-1500 lira maaşla işe giriyorlar. 4 bin-4 bin 500 lira alan mezunlarımız var” dedi.

MSA diploması ne işe yarar?​

City & Guilds sistemi ve standartları çerçevesinde aldıkları eğitimi, bu kurumun diploması ile tamamlamış olan MSA mezunları, dünyaca ünlü şeflerin de sahip olduğu bu uluslararası diploma ile dünya çapındaki işletmelerin mutfaklarında görev yapma fırsatı buluyor.
MSA kaç yıl?
Profesyonel Aşçılık eğitimi, 240 saat pratik ve 16 saat teorik olmak üzere toplam 256 saati kapsamaktadır. 18 – 40 yaş arası stajlı programa dahil olan öğrenciler MSA’nın belirlediği işletmelerde 4 ay zorunlu staj yaparlar.
MSA kaç ay sürüyor?

MSA nasıl bir okul?​

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi olan MSA, City & Guilds tarafından dünyanın en iyi iki aşçılık eğitim kurumu arasında gösterildi. 2010 yılında ise, kurucu Mehmet Aksel uluslararası alanda Yılın Girişimcisi seçilerek Endeavor ödülüne layık görüldü.

Mehmet Kemal Aksel Kimdir?​

türkiye’nin en kapsamlı ve dünyanın ön sıralardaki özel aşçılık okulu olan mutfak sanatları akademisi (msa)’nin kurucusu, at binicisi, araba yarışçısı… bu genç yaşına sığdırdığı büyüleyici yaşamıyla çevresini oldukça güdüleyen insan…
Mehmet Aksel nereli?
1968 İstanbul doğumlu Mehmet Aksel, iş hayatına otomotiv sektöründe başladı. 4 yıl üst üste Türkiye’nin en çok otomobil satan bayii olan Aksel, bir süre sonra yiyecek-içecek sektörüne de ilgi duymaya başladı ve ikisi Türkiye’nin en önemli “gurme” lerinden Tuğrul Şavkay ile birlikte olmak üzere üç restoranın sahipliğini …
MSA Akademi kimin?
Mutfak Sanatları Akademisi Kurucusu Mehmet Kemal Aksel, Grundig Ruhun Doysun “Keşfet” sezonu “Cesaret” bölümünden alıntı yapılan bu bölümde; MSA’nın kuruluş sürecindeki tecrübelerini anlatıyor.
MEB Onaylı Sertifika Programının İçeriği – Süresi. Aşçı, Eğitim Süresi 96 saat olarak belirlenmiştir. Modüllerde önerilen bu süreler öğrenme faaliyetlerindeki teorik ve uygulamalı tüm içeriği kapsar.

Geri