AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MP2F2TU a kacinci nesil?

Editör

Yeni Üye

MP2F2TU a kaçıncı nesil?​

Apple iPad 5. Nesil 32GB Wi-Fi 9.7″ Space Gray MP2F2TU/A Tablet – Apple Türkiye Garantili.

iPad’in kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlarız?​

Model numarasını bulma Model numarasını iki şekilde bulabilirsiniz: iPad’inizin arkasına bakın. Ayarlar’ı açın ve Hakkında’ya dokunun. Üst bölümden model numarasını bulun.

Apple pencil iPad Air 2 ile çalışır mı?​

Apple pencil iPad Air 2 ile çalışır mı?
iPad Air 3 ve iPad mini 5’in de ortaya çıkmasının ardından, nihayet satışta olan tüm iPad modelleri bir şekilde Apple Pencil’i destekliyor. Bazıları 1. nesil Apple Pencil’i desteklerken, bazıları da 2. nesil Apple Pencil’i destekliyor.

iPad mini kaç olduğunu nasıl anlarız?​

iPad mini kaç olduğunu nasıl anlarız?
iPad’inizin modelini öğrenmek için arkasına bakmanız yeterlidir! Aşağıdaki fotoğraflarda model bilgisi nasıl öğrenilir görebilirsiniz. iPad kasasında “Model” ibaresinin yanında “A” harfi ile başlayan model numarası mevcuttur. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi iPad’imizin modeli “A1395”.

iPad 7 nesil ne zaman çıktı?​

iPad (7. nesil)
Ürün ailesi | iPad
Tip | Tablet bilgisayar
Nesil | 7
Çıkış tarihi | 24 Mart 2017
İşletim sistemi | iOS (iOS 10.2.1)

iPad a1474 kaç inç?​

Dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 10.86 inçtir.

Apple Pencil iPad Air ile uyumlu mu?​

Apple Pencil iPad Air ile uyumlu mu?
Apple Pencil (2. nesil) modelini aşağıdaki iPad modelleriyle kullanabilirsiniz: iPad mini (6. nesil) iPad Air (4. nesil) iPad Pro 12,9 inç (3. nesil) ve sonraki modeller.

iPad AIR 3 Apple Pencil uyumlu mu?​

iPad AIR 3 Apple Pencil uyumlu mu?
Apple Pencil (2. nesil) iPad Air (4. nesil), 11 inç iPad Pro (1., 2. ve 3. nesil), 12.9 inç iPad Pro (3., 4. ve 5. nesil) ve iPad mini (6. nesil) ile uyumludur.

iPad mini 5 nesil ne zaman çıktı?​

iPad Mini (5. nesil)
Ürün ailesi | iPad Mini
Tip | Tablet bilgisayar
Nesil | 5
Çıkış tarihi | 18 Mart 2019
İşletim sistemi | iOS 12.2, iPadOS 14.7.1

iPad 6 nesil ne zaman çıktı?​

iPad (6. nesil)
Nesil | 6
Çıkış tarihi | 27 Mart 2018
İşletim sistemi | iOS (iOS 11.3)
Enerji | Dahili şarj edilebilir Lityum polimer pil 8,827 mAh 3.7 V 32.9 W-h (118 kJ)
Yonga seti kullanımı | 64 bit mimariye ve Apple M10 hareket yardımcı işlemcisine sahip Apple A10

MP2F2TU model numaralı Apple iPad 5. Nesil bir tablettir. iPad'in hangi nesile ait olduğunu anlamak için model numarasını kontrol etmek gerekmektedir. Model numarasına bakıldığında cihazın hangi nesile ait olduğu ve özellikleri hakkında bilgi edinilebilir.

iPad Air 2'nin Apple Pencil ile uyumlu olup olmadığı sorulmuş. iPad Air 2, Apple Pencil'i desteklememektedir. Ancak, iPad Air 3 ve iPad mini 5 gibi daha yeni iPad modelleri Apple Pencil'i desteklemektedir.

iPad mini'nin kaçıncı nesil olduğunu anlamak için cihazın model numarasına bakmak yeterli olacaktır. Model numarasının başındaki harf nesil bilgisini verecektir. Örneğin, A1395 model numarasına sahip bir iPad, belirli bir nesle ait olduğunu göstermektedir.

iPad 7. nesil tablet bilgisayarın 24 Mart 2017 tarihinde piyasaya sürüldüğü bilgisi verilmiştir. Bu modelde iOS 10.2.1 işletim sistemi bulunmaktadır.

iPad a1474 modelinin ekranı 10.86 inç olarak ölçülmektedir.

Apple Pencil'in iPad Air ile uyumlu olup olmadığı sorulmuş. Apple Pencil'in 2. nesil modeli iPad mini (6. nesil), iPad Air (4. nesil), iPad Pro 12.9 inç (3. nesil) ve sonraki modellerle uyumlu olarak çalışmaktadır.

iPad Air 3 modelinin Apple Pencil ile uyumlu olduğu belirtilmiştir. Apple Pencil'in 2. nesil modeli iPad Air (4. nesil), 11 inç iPad Pro (1., 2. ve 3. nesil), 12.9 inç iPad Pro (3., 4. ve 5. nesil) ve iPad mini (6. nesil) ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

iPad Mini 5. nesil tablet bilgisayarın 18 Mart 2019 tarihinde piyasaya sürüldüğü bilgisi verilmiştir. Bu modelde iOS 12.2 ve iPadOS 14.7.1 işletim sistemi bulunmaktadır.

iPad 6. nesil tablet bilgisayarın 27 Mart 2018 tarihinde piyasaya sürüldüğü belirtilmiştir. Bu modele iOS 11.3 işletim sistemi yüklüdür ve Apple A10 işlemcisini kullanmaktadır.

Geri