- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
MP ayakkabı markası nedir?
Pames Grup 1987 yılında Zeytinburnu’nda 125 metrekarelik bir alanda kurulup, bugün Esenyurt’ta 44 bin metrekarelik fabrikası ile “Avrupa’nın en büyük ayakkabı üretim tesisine sahip” durumdadır.MP ayakkabı Türk malı mı?
Yılda 2 milyon çift ayakkabı üreten ve Arow, MP, Metropolis gibi markaları bünyesinde barındıran Pames Group’un patronu Halil Sağın, Çin pazarına adım atan ilk Türk ayakkabı markası oldu.
MP hangi markanın yan ürünü?
Pames Group, temeli 1984 yılında atılan bir ayakkabı devi. Şu anda 63 mağazasında tüketiciyle buluşan ve bünyesinde Arow, MP, Hatuny gibi 17 markayı barındıran Pames Group, önümüzdeki dönemde 200 mağazaya çıkmayı ve Avrupa’da marka olmayı hedefliyor.MP marka ayakkabı kaliteli mi?
MP Ayakkabıları Çok Vasat Kalitesiz Taban çatlıyor, su alıyor. Ayağına vuruyor çok kullandım hepsi aynı. Sadece biçimlerini beğeniyorum. Yoksa hiç kaliteli bir ayakkabı değil.
Kazım Sağın Kimdir?
Aslen Ağrı Doğubayazıtlı olan Kazım Sağın, üniversiteyi bitirdikten sonra Denizli Acıpayam’a kaymakam olarak atanmış. Ancak içindeki girişimcilik ruhu onu ayakkabı üretimine itmiş. 1987 yılında İstanbul Zeytinburnu’nda 275 metrekarelik bir atölye kuran Sağın, işlerin büyümesiyle birlikte 4 kardeşini de yanına almış.Ingilizce MP ne demek?
MP | İş İngilizcesi abbreviation for Member of Parliament: a person who has been elected to the parliament of a country: Following the crisis, a committee of MPs called for external regulation at the bank. He is the MP for Derby.
2 MP ne demek?
Günümüzde megapiksel (MP) tabanı 2 ve üzeridir. Yani bugün bir dijital kamera almak isterseniz, 2MP altında bir cihaz bulma şansınız pek yok. 2 MP ise, 1600×1200 çözünürlüğü demektir. Şu sıralar en yaygın çözünürlük, 5 MP ve 6 MP’dir. 5MP fotoğraflar genelde consumer serisi cihazlardadır ve 2560×1920 çözünürlüğündedir.2 MP kamera iyi mi?
2MP kamera, yaklaşık 2 milyon piksele, 1920 * 1080 çözünürlüğe sahiptir. Bu yüzden sektörde 2MP olarak kullanılır.. Özellikle pilli güvenlik kamerası kategorisinde 2MP en iyi alternatiftir, çünkü bunlar video kayıt ve aktarımda daha fazla pil tasarrufu sağlar.