AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mouse yerine ne kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mouse yerine ne kullanılır?​

Fare Tuşları ile işaretçiyi hareket ettirmek için fare yerine klavyenizdeki sayısal tuş takımını kullanabilirsiniz.
Ekran mouse nasıl açılır?
Klavyenizi kullanarak Alt + Shift + Numlock tuşlarına aynı anda basın. Karşınıza “Fare Tuşlarını etkinleştirmek istiyor musunuz?” sorusu gelecektir. Fare Tuşlarını etkinleştirmek için “Evet” demeniz yeterli, farklı bir şekilde tekrar kapatmak isterseniz bu kısma gelip “Hayır” seçeneğini seçebilirsiniz.

Farenin sağ tuşu ne işe yarar?​

* Fare üzerinde bulunan yan tuşları ileri ve geri yön tuşları olarak kullanabilirsiniz , Genel olarak Sol Tuşu geri tuşu olarak sağdaki tuşu ise ileri olarak kullanabilirsiniz.
Mouse DPI tuşu ne işe yarar?
DPı, bir cihazın tespit yapabileceği, (doğrusal inç başına nokta) ifade edilen fare duyarlılığını ölçmek için kullanılan standarttır. DPı ‘yi değiştirerek, oyun için hedefleme veya fotoğraf düzenlemesi gibi hassas görevlerin işaretçi hızını anında ayarlayabilirsiniz.
ctrl sol tuş / ctrl sol tık olarak da bilinir.
Mouse olmadan kopyala yapıştır nasıl yapılır?
Kopyalamak ve yapıştırmak için klavye kısayollarını kullanabilirsiniz:
- PC: Kopyalama için Ctrl + c, Kesme için Ctrl + x ve Yapıştırma için Ctrl + v.
- Mac: Kopyalama için ⌘ + c, Kesme için ⌘ + x ve Yapıştırma için ⌘ + v.

Bilgisayar faresi neden çalışmıyor?​

Eski USB Sürücüsü Yüklemiş Olabilirsiniz Bilgisayar ve anakart üreticileri, USB bağlantı noktası dahil olmak üzere donanım sürücülerini düzenli olarak güncelliyor. Bu nedenle USB fare algılama ve işlevlik sorunları, güncel olmayan USB bağlantı noktası sürücüleri kaynaklıyor olabilir.
Bilgisayar mouse kilidi nasıl açılır?
Laptop faresi kilitlendi nasıl açılır?
- Adım #1: Klavyenizin tuşlarını kontrol edin,
- Adım #2: F tuşlarını inceleyin,
- Adım #3: Dokunmatik yüzeyi etkinleştirme tuşunu bulun,
- Adım #4: Fn tuşu ile birlikte o tuşa basın,
- Adım #5: Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Geri