AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Motosiklet gidonu nasil tutulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Motosiklet gidonu nasıl tutulur?​

Evet, tutmanız gerekli ama sıkmanız gerekmez. Sadece avuç içinizi elciğin üzerine koyun ve kontra basarkende tek elinizi devreye sokun. Ben şahsen sadece bacaklarımla benim eski ZZR1400ü tutarak ellerimi bırakmış vaziyette slalom yapardım.

Gidon kilidi ne işe yarar?​

Özellikle büyük şehirlerde motosiklet hırsızları başıboş halde duran araçları kontrol ederler ve eğer uzun süre sahipsiz kaldın gördüklerinde çevreyi kontrol ederek üstünde kilit olup olmadığını yoklarlar. Çalmaları için gereken süre 20 saniyenin altındadır. Gidon kilidi kolaylıkla kırılabilir.
Motosiklet direksiyon kilidi nasıl kilitlenir?
sen motorun solundayken gidonu sola çevir. bu sırada da anahtarın off konumunda olduğunu varsayıyorum; anahtarı bastırıp sola çevirmeye devam et. eğer kilitlenmezse direksiyonu az oynatırsan kilitlenir. direksyon kilidi bütün motosikletlerde aynıdır.

Direksiyon kilidi neden kullanılır?​

Direksiyon kilidi de araç park halindeyken oto hırsızları tarafından çalınmasının önlenmesi amacıyla yapılmış bir güvenlik mekanizmadır. Bu mekanizma sayesinde anahtar kontak üzerinde olmadığı zamanlarda direksiyon dönmez ve belli bir noktada kilitlenip kalır.

Direksiyon kolon kilidi ne işe yarar?​

bir de bunun elektronik direksiyon kolon kilidi olanı vardır. anahtarsız girişli otomobillerde veya kontak anahtarı sokmadan çalışan arabalarda bulunur. bu kilit sürücü kapısının kilitli olduğunu, anahtarın araba içinde ve doğru olduğunu, sürücünün aracı çalıştırmak istediğini anlar ve kilidi serbest bırakır.
Motosiklet nasıl kilitlenir?
Bunun için uzun boyunlu asma kilitler ya da kilit ve zincir kombinasyonları kullanabilirsiniz. Motosikletinizi sabit bir nesneye bağlamanız iterek ya da taşınarak çalınmasını engelleyecektir. Profesyonel hırsızlar skateboard ya da motosiklet römorku ile iş yaptıkları için disk kilidiniz hiçbir işe yaramayacaktır.

Geri