AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

morpa kampüs nasıl açılır

haberci

Yeni Üye
Morpa kampüs nasıl açılır
Morpa kampüs üyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol üst köşede derhal üye ol seçeneğine tıklayın
Aşağıdaki seçeneklerden hangisi size uyuyorsa seçin ve tescil olmaya başlayın
Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz
MORPA KAMPÜS ÜYELİK ÜCRETİ ÖĞRENCİLER İÇİN
Morpa Kampüs ’e üyelik süresi 1 yıldır
Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır
Morpa Kampüs ’e yılın ya da eğitim döneminin herhangi bir tarihinde üye olunabilir Üyelik süresi üyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır
Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her yıl ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler
Morpa Kampüs ’ün 1 yıl için geçerli olan takvim ücreti KDV dahil 6880 TL ’dır
morpa kampüs tablette nasıl açılır
İpad'ler flash desteklemediği için çalışmıyor Android sistemli tabletler flash destekliyor Ben Samsung Tablet'ten Morpa'ya girebilirsiniz *

Morpa Kampüs'e üye olmak oldukça basittir. Süreci takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Morpa Kampüs resmi websitesi olan "morpa.com" adresine gidin.
2. Ana sayfada sol üst köşede bulunan "Derhal Üye Ol" veya benzer bir seçeneğe tıklayın.
3. Karşınıza çıkan üyelik formunu doldurun. Bu aşamada sizden bazı bilgiler istenecektir.
4. Uygun seçenekleri seçerek kaydınızı tamamlayın. Üyelik için gerekli ücreti ödeme adımlarını takip edin.
5. Kayıt sırasında kredi kartınızın yanınızda olmasında fayda vardır, bu şekilde ödeme işlemini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Morpa Kampüs üyelik ücretleri öğrenciler için yıllık olarak belirlenmektedir. İlgili süreçte site üzerinden gerekli bilgileri kontrol edebilirsiniz.

Morpa Kampüs'e tablet üzerinden giriş yapmak istiyorsanız, şunlara dikkat etmeniz gerekir:
- iPad gibi cihazlar Flash desteği sağlamadığı için Morpa Kampüs'ün bazı özelliklerini çalıştırmakta zorlanabilirsiniz.
- Ancak Android işletim sistemine sahip tabletler Flash desteği sağlayabildiği için Morpa Kampüs'e daha rahat giriş yapabilirsiniz. Örnek olarak Samsung Tablet kullanabilirsiniz.

Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri