AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mor ve Otesi Sev Beni şarkısı sozu

haberci

Yeni Üye
Mor ve Otesi Sev Beni şarkı sozleri, Mor ve Otesi Sev Beni şarkı sozu, 2019 sev bei şarkısı sozleri mor ve otesi
tanıdık bir his
havada pembe bir sis
sacının kokusu
titretiyor ruhumu
dilimin ucunda
kucuk bir dokunuş
tum vucuduma
bir hayat vuruşu
guzel bir hayat duşler gibi
istersem eğer
bizi bağlayan iplikler
seni getirir bana
sev sonra tekrar sev beni
tekrar sev beni
başım donuyor
kayboluyorum sende
farkına varmadan
adın yazılmış kalbime
elimin icinde
bir dunya var
masal gibi gercek
kimse bozmayacak
istersem eğer
bizi bağlayan iplikler
seni getirir bana
sev sonra tekrar sev beni
tekrar sev beni
guzel şeyler gibi
istersem eğer
bizi bağlayan iplikler
seni getirir bana
aş kendini gel aşka
aş kendini
guzel duşler gibi
istersem eğer
bizi bağlayan iplikler
beni getirir sana
aş kendini gel aşka
aş kendini, gel aşka

"Sev Beni" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve romantik bir atmosfer oluşturuyor. Şarkıda anlatılan hisler ve duygular, dinleyiciyi içine çeken bir hava yaratıyor. Mor ve Ötesi'nin özgün tarzıyla bu şarkı, aşkı ve tutkuyu anlatırken huzurlu ve dingin bir atmosfer sunuyor.

Şarkının melodisiyle uyumlu şekilde, sözlerde de aşkın büyüsü ve etkisi vurgulanıyor. "Tanıdık bir his, havada pembe bir sis" gibi imgeler kullanılarak duyguların yoğunluğu ifade ediliyor. Ayrıca, "Başım donuyor, kayboluyorum sende" cümleleriyle duygusal bir karmaşaya işaret ediliyor.

"Sacının kokusu titretiyor ruhumu, dilimin ucunda küçük bir dokunuş" gibi detaylarla aşkın fiziksel ve duygusal etkileri anlatılıyor. Aynı zamanda, "Sev sonra tekrar sev beni" tekrarlarıyla şarkının ana teması vurgulanıyor ve dinleyiciye duygusal bir mesaj iletiliyor.

"Masal gibi gerçek, kimse bozmayacak" ve "Aş kendini gel aşka" gibi cümlelerle aşkın gücü ve devam eden tutkusu vurgulanıyor. Şarkı, sevginin gücünü ve devamlılığını öne çıkararak dinleyicide derin duygular uyandırıyor.

Sonuç olarak, "Sev Beni" şarkısının sözleri, aşkın heyecan verici ve güçlü hislerini ifade ederken, dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor. Mor ve Ötesi'nin eşsiz tarzıyla bu şarkı, aşkın doğasını ve etkisini derinlemesine ele alarak dinleyicileri duygusal bir deneyime davet ediyor.

Geri