AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Moodle a nasil giris yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Moodle a nasıl giriş yapılır?​

MOODLE GİRİŞ ya da 378 223 50 78 nolu telden gerekli yardımı alabilirsiniz. Zaten programa ilk kayıt olduktan sonra şifre ve kullanıcı adı verilecektir. Moodle’a giriş için http://193.255.91.107/moodle/login/index.php adresine girdikten sonra sağ üst köşedeki GİRİŞ’e tıklayınız.
Moodle nedir nasıl kullanılır?
Moodle, bir uzaktan eğitim sitesinde ihtiyaç duyulabilecek etkinliklerin çoğunu fazlasıyla yerine getirebilecek özelliklere sahip bir çevrimiçi kurs yönetim sistemidir. Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir.
Moodle ile neler yapılabilir?
Moodle iletişim, içerik gönderme, öğrenci işlerini toplama, öğrenci grupları yönetimi, anketler, izleme araçları, wiki, blog, chat, forum yani internet üzerinden yapılabilecek her şeyi sağlayan araçlardan oluşur.

Moodle nasıl kayıt olunur?​

1- Moodle sistemine http://moodle. bilecik.edu.tr/ adresinden giriş yapınız. 2 – Eğer kullanıcı hesabınız yoksa, “giriş” bölümüne tıklayıp, “yeni hesap oluştur” butonuna basıp yeni bir hesap oluşturunuz. ( Eposta adresi olarak gmail, Hotmail ve yahoo adreslerini kullanınız.
Moodle Online derse nasıl girilir?
Giriş yaptıktan soran açılan anasayfada tüm derslerinizi görüntüleyebilirsiniz.. İlgili derse tıklayarak dersinize giriş yapabilirsiniz. Derslerinize «Ders Kataloğu» menüsünden de ulaşabilirsiniz. Hangi derse giriş yapmak istiyorsanız dersin isminin üzerine tıklayarak dersinize giriş yapabilirsiniz.
Moodle üzerinden sınav nasıl oluyor?
Adım: Moodle ortamına kullanıcı adı ve şifre ile girilerek ders seçimi yapılır. Ders seçilerek “Düzenlemeyi aç” butonu tıklanır. 2. Adım: Kendimizi değerlendirelim etkinliği oluşturulacak haftaya gelinerek “Bir etkinlik ekle” liste kutusunda sınav seçilir.
Moodle’daki sayfamıza yoklama ekleyebilmek için diğer bütün adımlarda yaptığımız gibi sağ üstte yer alan Turn on editing butonuna tıklıyoruz. Yoklamayı eklemek istediğiniz konu altındaki Add an activity or resource’ye tıklayarak açılan pencereden Attendance (Yoklama) seçeneğine tıklayıp Add butonuna tıklayınız.
Moodle yöneticisi ne demek?
Moodle, herkesce kullanılabilecek bir çevrimiçi ders yönetim sistemidir. Moodle açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir yazılımdır. Moodle kelimesi açılımı ‘Modular Object Oriented Dynamic Learning Environment’ olup Esnek (Modüler) Nesne Yönelimli Dinamik Öğrenme Ortamı olarak çevrilebilir.
Moodle hesabı nedir?

Moodle sınav sistemi nedir?​

Moodle ile elektronik ortamda sınav hazırlanabilir, öğrenci ile eşzamanlı veya eşzamansız paylaşılabilir. Kendimizi değerlendirelim başlığı altında, haftalık ders materyalleri ile birlikte bulunması istenen bir sınav uygulamasıdır.
Keyps sınav nasıl yapılır?
Tarayıcı üzerinden http://keyps.ogu.edu.tr yazarak sınava giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Sınav günü/ saatinde; Sol tarafta bulunan menüden ‘Kuramsal Sınavlar’ a giriş yapmalısınız. Sınava Giriş: Eğiticinin sınavı başlatması ve sınav saatinin gelmesinin ardından aktifolur.
Online sınav güvenliği nasıl sağlanır?
İlk aşamada katılımcı, kurumun istediği şekilde kimlik bilgilerini girmeli, bir şifre ile veya kurum tarafından talep edilen şekilde kimliğini doğrulamalıdır. Güvenlik standartlarının korunması açısından çevrimiçi sınav güvenliği yazılımı, öğrencilerin internet tarayıcısına erişimini kısıtlayabilir.

Moodle uygulaması ücretli mi?​

Moodle, tamamiyle ücretsizdir. Sistem hem Windows hem de Linux sistemleri altında çalışmaktadır. 150 ülkede 70 dilde desteği mevcuttur. İstediğiniz dilleri seçebilirsiniz.
Keyps sınav sistemi nedir?
Kurumların ortak eğitim etkinlikleri düzenlemelerine, müfredatlarını karşılaştırmalarına ve ortak ölçme değerlendirmeye izin veren bir sistemdir. KEYPS, anlaşmalı sınav merkezleri ile performans ölçen sınavların uygulanabilmesine olanak sağlar. Sadece soru bankası veya elektronik sınav yazılımı değildir.
Keyps açılımı nedir?
KEYPS – Kurumsal Eğitim Yönetimi ve Planlama Sistemi.

Geri