AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Montelukast Sodyum ne ilacidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Montelukast Sodyum ne ilacıdır?​

günde sadece tek doz alınan astımı olanlar için birebir etken madde. bu ilaç hastalığın gerçek nedenine iniyor. ayrıca diğer astım ilaçlarına göre yok denilebilecek kadar az yan etkisi olduğunu söylemek mümkün.

Zespira toz nedir ne için kullanılır?​

ZESPİRA 4 mg, 2 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinlerde mevsimsel alerjik rinit tedavisinde (yılın bir bölümünde ortaya çıkan, evin dışında yaşanan alerjiler) ve 6 aylık ve daha büyük hastalarda pereniyal alerjik rinit (yıl boyunca ev içinde yaşanan alerjiler) tedavisinde kullanılır.

Montelukast ne ise yarar?​

Montelukast ne ise yarar?
Montekulast ve desloratadin alerjik rinit tedavisinde kullan›lan güçlü etken maddelerdir.

Pediyatrik oral granül nedir?​

ONCEAİR, 12 aylık – 5 yaş arası hastalarda, hafif-orta şiddette persistan astımın inhale kortikosteroidlerle kontrol altına alınamaması ve kısa etkili beta agonistlerin yetersiz kalması durumlarında, ilave tedavi olarak astım tedavisi için endikedir.

Montelukast sodyum desloratadin nedir?​

DESMONT, alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir. İlaç kullanımı ile ortaya çıkan veya daha önceden olan problemler veya alerjiler hakkında doktorunuza danışınız.

Zespira granül nasıl kullanılır?​

Zespira granül nasıl kullanılır?
Mevsimsel alerjik rinitli çocuklarda (2-5 yaş arası) ve pereniyal alerjik rinitli çocuklarda (6 aylık-5 yaş arası): ZESPİRA’yı çocuğunuza her gün aynı saatte bir kez veriniz. ZESPİRA’yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez çocuğunuza vermelisiniz.

Fixdual ilacı ne işe yarar?​

Film Tablet FİXDUAL, pembe renkli yuvarlak bikonveks film kaplı tabletlerdir. Alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir.

Zespira ne zaman içilir?​

ZESPİRA 5 mg çiğneme tabletini çocuğunuza günde bir kez akşamları verin (bkz. Uygulama yolu ve metodu). Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz. ZESPİRA’yı astım belirtileri yaşamasa bile, doktorunuz size reçetelediği sürece her gün çocuğunuza vermelisiniz.

Montelukast Sodyum, astım hastaları için tek doz halinde alınan bir ilaçtır. Bu ilaç, hastalığın gerçek nedenine etki eder ve diğer astım ilaçlarına kıyasla daha az yan etkiye sahiptir. Astım semptomlarını kontrol altında tutmak için etkili bir aktif bileşen olan montelukast, desloratadin gibi maddelerle birlikte alerjik rinit ve astım tedavisinde kullanılmaktadır.

Zespira toz, mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. 2 yaş ve üzeri çocuklar ile yetişkinlerde etkilidir. Zespira granül ise mevsimsel alerjik rinitli ve pereniyal alerjik rinitli çocuklarda kullanılan bir diğer ilaç formudur.

Pediyatrik oral granül, 12 aylık ile 5 yaş arası hafif-orta şiddette persistan astımı olan hastalarda kullanılan bir tedavi seçeneğidir. Fixdual ilacı ise alerjik rinit ve astım tedavisinde etkilidir.

Zespira çiğneme tableti akşam saatlerinde verilir ve astım belirtileri olmasa bile doktorunuzun önerdiği dozda kullanılmalıdır. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Geri