AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Montelukast sodyum hangi ilac?

Editör

Yeni Üye

Montelukast sodyum hangi ilaç?​

montelukast, astım tedavisinde kullanılan bir lökotrien reseptör antagonistidir. 2-5 yaş grubundaki astımlı çocuklarda 4 mg, 6-14 yaş grubunda ise 5 mg , erişkinlerde 10 mg’lık çiğneme tabletlerinin kullanımı önerilmektedir.

Onceair nedir ne işe yarar?​

Onceair nedir ne işe yarar?
ONCEAİR lökotrienler adı verilen maddeleri engelleyen bir lökotrien alıcısı (reseptör) antagonistidir (karşıt etki gösteren). Lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştirir ve alerjik nezleyi iyileştirir. ONCEAİR steroid (kolesterolle ilişkili, yağ yapıda bir organik bileşik) değildir.

Notta 4 mg nedir ne için kullanılır?​

Alerjik Rinit: NOTTA çiğneme tableti, 2 -5 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. NOTTA 28 ve 90 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 4 mg montelukast içerir.

Montelukast sodyum Levosetirizin Dihidroklorur nedir?​

Montelukast sodyum Levosetirizin Dihidroklorur nedir?
BRONCHOREST® granüle toz formunda 10 mg montelukast ve tablet formunda 5 mg levosetirizin dihidroklorür içeren, mavi-yeşil renkli sert jelatin kapsüllerdir. Levosetirizin alerji tedavisinde kullanılan bir antihistaminiktir. Antihistaminik ilaçlar histaminin etkisini yok eder, alerji belirtilerini ortadan kaldırır.

Onceair 4 mg ne işe yarar?​

ONCEAİR inatçı astımın tedavisi ve alerjik nezlenin (rinitin) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir: Astım: ONCEAİR 4 mg çiğneme tableti, 2 -5 yaş arası pediyatrik hastalarda inatçı astımın tedavisinde kullanılmalıdır.

Notta toz ne işe yarar?​

Notta toz ne işe yarar?
NOTTA alerjik rinit belirtilerinin (hapşırık, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve kaşıntısı) kontrolüne yardımcı olmak amacıyla kullanılır. NOTTA çiğneme tableti, 2 -5 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır.

Montelukast sodyum, lökotrien reseptör antagonistleri sınıfına ait bir ilaçtır. Astım tedavisinde kullanılan bu ilaç, lökotrien adı verilen maddeleri bloke ederek astım ve alerjik nezle belirtilerini iyileştirir. 2-5 yaş arası çocuklarda genellikle 4 mg, 6-14 yaş arasındakilerde 5 mg, ve erişkinlerde 10 mg'lık çiğneme tabletleri önerilmektedir.

Onceair, lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştiren bir lökotrien reseptör antagonistidir. Aynı zamanda alerjik nezleyi de iyileştirir. Steroid içermeyen bir ilaçtır.

Notta ise, alerjik rinit belirtilerinin (hapşırık, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve kaşıntı) kontrolüne yardımcı olmak için kullanılan montelukast içeren bir çiğneme tableti formunda ilaçtır. Her bir tablet 4 mg montelukast içerir ve 2-5 yaş arası çocuklarda mevsimsel veya yıl boyu devam eden alerjik rinit semptomlarının giderilmesinde kullanılır.

Montelukast sodyum Levosetirizin Dihidroklorür ise BRONCHOREST® granüle toz ve tablet formunda bulunabilen, montelukast ve levosetirizin dihidroklorür içeren bir ilaçtır. Levosetirizin, alerjilerde kullanılan bir antihistaminiktir ve histaminin etkisini engelleyerek alerji belirtilerini azaltır.

Onceair 4 mg ise inatçı astımın tedavisinde ve 2-5 yaş arasındaki pediyatrik hastalarda alerjik nezlenin belirtilerinin giderilmesinde kullanılan bir çiğneme tableti formunda ilaçtır.

Notta toz ise alerjik rinit belirtilerinin kontrolüne yardımcı olmak üzere kullanılan bir ilaçtır. Mevsimsel veya yıl boyu devam eden alerjik rinit semptomlarının giderilmesinde etkilidir.

Geri