- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Modemden YouTube nasıl engellenir?
Çözüm:- Modem arayüzüne “192.168.1.1” buradan giriş sağladım,
- Kullanıcı adını ve şifreyi girdim,
- Soldaki menü barından “güvenlik duvarı” sekmesine tıkladım,
- Alt menüden “WAN host”a girdim,
- “Yeni ekle”ye tıkladım,
YouTube’da nasıl engellenir?
Videoları veya kanalları izleme sayfasından engelleyebilirsiniz:- Videonun üst kısmından Diğer’e dokunun.
- Engelle’ye dokunun.
- Açılan iletişim kutusunda, Yalnızca bu videoyu engelle’yi veya videoyla ilişkili kanalı engellemek için Kanalı tamamen engelle’yi tıklayın.
- ENGELLE’ye dokunun.
Akıllı televizyonda YouTube engelleme nasıl yapılır?
Android TV Herhangi bir cihazda https://myaccount.google.com/permissions adresini açın. Cihazlar listesinden Android TV’nizi seçin. Erişimi Kaldır’ı seçin.
Telefondan YouTube kanalı nasıl engellenir?
android versiyonunda da kanal ismine gidip sağ üstteki üç noktaya basınca açılan seçeneklerde kanalı engelle seçeneği çıkıyor.
Modemden site nasıl engellenir?
Wi-Fi ağı üzerinden site engelleme:- Adım #1: İnternet tarayıcınıza 192.168.1.1 yazın ve aratın.
- Adım #2: Açılan giriş ekranında Kullanıcı Adı: admin / Şifre: şifre olarak giriş yapın.
- Adım #3: Erişim Yönetimi > Filtre bölümünü açın.
- Adım #4: URL Filtre seçeneğine tıklayın.
YouTube erişim engeli nasıl kaldırılır?
YouTube engellemelerini kaldırmak için VPN nasıl kullanılır- VPN’ninize bağlanın.
- Bulunduğunuz yere yakın bir sunucu seçin.
- Bağlandığınızda, YouTube’a gidin. Kısıtlamalar olmadan YouTube’da videoları izleyebilirsiniz.
YouTube nasıl çıkış yapılır?
Oturumu kapatma
- Profil resminize dokunun.
- Üst kısımdaki hesap adınıza dokunun.
- Hesapları yönet’e dokunun.
- Cihazınızdan kaldırmak istediğiniz hesaba dokunun.
- Hesabı kaldır’a dokunun.
YouTube nasıl güvenli hale getirilir?
YouTube’da önerilen videoların filtrelenmesi, “kısıtlı mod” adlı bir özellik ile yapılıyor. Bu özellik, yetişkinler için uygun olabilecek içeriklerin yer aldığı videoların gizlenmesine yardımcı oluyor. Kısıtlı modu etkinleştirmek için, YouTube ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan “hesap” ikonuna tıklayabilirsiniz.
Engellemek istediğiniz kullanıcının kanal sayfasına gidin. Hakkında sekmesini, ardından bayrak simgesine tıklayın. Kullanıcıyı engelleyi seçin, ardından Gönder’i tıklayın. Diğer Google ürünlerinde engellediğiniz kullanıcılar da videolarınıza yorum yapamaz ve size mesaj gönderemez.
Ebeveyn Kontrolü, ağınızdaki istemciler için internet erişimini kısıtlamanın kolay ve etkili bir yoludur. Bu makalede, ebeveyn kontrolünün nasıl kurulacağını açıklayacağız. Güvenlik> Ebeveyn Kontrolü’ne gidin ve “etkinleştir” i seçin. Bu ebeveyn kontrolünü aktive eder.
Wifi kısıtlama nasıl yapılır?
‘Cihaz listesi’ sayfasında ilgili cihazın olduğu satıra tıklayın. Açılan pencerede ‘Hız limiti’ seçeneğini etkin hale getirin. Cihazın bağlanmasını istediğiniz maksimum hızı kbps ya da Mbps cinsinden belirtin (Bu değer kbps için 64 ve 100000, Mbps için 1 ve 976 arasında bir tamsayı değeri olmalıdır). Önemli!
Türkiye’de YouTube kapandı mı?
YouTube’a Türkiye’den erişimin engellenmesi, Türkiye kanunlarına dayanılarak Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından ilki 6 Mart 2007’de, ikincisi ise 17 Ocak 2008’de olmak üzere birkaç kez engellenmiştir. Bu engelleme, Türkiye’de ve dünyada çeşitli yankılar uyandırmıştır.