AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Model - Pembe Mezarlık

haberci

Yeni Üye
Model Pembe Mezarlık
Model Pembe Mezarlık Şarkı Sozu
Tenin sinmiş yastığıma
Dun gece terk etmeden once
İcimde bıraktığın acıyla
Kokunla uyudum bu gece
Pembe bir mezarlık gordum ruyamda
Aşık cesetler şekerden tabutta
Gezinirken ciğerim doldu bir anda
Curuk cilek kokusuyla
Kalbi atan olu bedenlerdi hepsi
Hepsinin başında birer olum perisi
Soluk birer pembe gul kokluyorlar
Karanlıkta
Affet bu gece olmek istedim
Pembe bir mezarlık olmak istedim
Karanlığı elimle bolmek istedim
Seni cok ozledim
Cok istedim bu gece kendimi asmak
Ellerimle kendi mezarımı kazmak
Elimden gelen oturup evimde
Sana şarkılar yazmak

Model'in "Pembe Mezarlık" şarkısının sözleri oldukça melankolik ve derin duygular barındıran bir temaya sahip. Şarkıda bir aşk acısı ve yalnızlık hissi yoğun bir şekilde hissediliyor. Şarkının bazı bölümlerinde ölüm ve mezarlık metaforları kullanılarak, içsel çöküntü ve duygusal ağırlık vurgulanmış.

Şarkıdaki "Pembe mezarlık" imgesi, genellikle olumlu bir renk olan pembenin, ölümle ilişkilendirilerek ironik bir şekilde kullanılmasıyla dikkat çekiyor. Aşık cesetlerin şekerden tabutta gezinmesi, curuk çilek kokusu ve ölüm perileri gibi detaylar da şarkının mistik ve hüzünlü atmosferini güçlendiriyor.

Şarkının akışında duyulan özlem ve içsel çırpınışlar, şarkının ana temasını oluşturuyor. Şarkının son bölümlerinde ise intihar düşünceleri ve karanlık duygulara sığınma isteği vurgulanarak, depresif bir ruh hali anlatılmış.

Genel olarak, "Pembe Mezarlık" şarkısı, derin duygulara hitap eden ve dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkaran bir atmosfere sahip. Model'in bu şarkısı, özellikle melankolik ve hüzünlü şarkılar dinlemeyi sevenler için etkileyici bir seçenek olabilir.

Geri