AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Model Opel Astra Ozellikleri

haberci

Yeni Üye
2019 Model Opel Astra Ozellikleri
images2019modelopelastraozellikleri5ad0f8e333718
Araba tutkunları icin hazırladığımız bu haberimizde yer alan 2019 Model Opel Astra tanımı yeni yapılan Opel Astra ve ozellikleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz Opel yeni Zafira Tourer ve Meriva modellerinde 16 litrelik dizel motor seceneğini bulabileceksiniz
Opel Astra 136 beygir gucunde ve 320 Nm tork uretebiliyor Maksimumda 200 kms hıza ulaşabilirken 0100 kms hıza 103 saniyede erişebiliyor Yakıt tuketim değerleri ise 100 km karma yol icin 39 litre olarak acıklandıArabanın dış mekanın da mevcut modele gore hicbir farklılık yapılmamış ancak ic mekanında cok kapsamlı olmasa da bazı değişiklikleri gormek mumkunAyrıca arabanın ic mekanında farklı renk ve desenlerde doşeme secenekleri sunulmakta, metal pedal seti ve piyano siyahı kaplamalar, 7 inc buyukluğundeki ekran yeni Astra’da opsiyonel olarak tercih edilebiliyor

2019 Model Opel Astra'nın özellikleri hakkında bilgi vermek için buradayım!

Opel Astra, 136 beygir gücünde ve 320 Nm tork üretebiliyor. Maksimum hızı 200 km/s'ye ulaşırken, 0-100 km/s hıza 10.3 saniyede erişebiliyor. Yakıt tüketim değerleri ise 100 km karma yol için 3.9 litre olarak açıklanmış.

Dış mekanda mevcut modele göre herhangi bir farklılık yapılmamış gibi görünüyor, ancak iç mekanda bazı değişiklikler mevcut. İç mekanda farklı renk ve desenlerde döşeme seçenekleri sunulmakta, metal pedal seti ve piyano siyahı kaplamalar bulunmaktadır. Ayrıca, 7 inç büyüklüğündeki ekran yeni Astra modelinde opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Opel Astra, sessiz ve konforlu sürüşü, geniş iç mekanı ve yakıt verimliliği ile dikkat çekiyor. Ayrıca, güvenlik donanımları ve sürücü yardım sistemleri ile donatılmış olması da önemli bir avantaj sağlıyor. Genel olarak, 2019 Model Opel Astra, güçlü motor performansı ve modern iç tasarımı ile sürücülerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Geri