AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Model ne oldu?

Editör

Yeni Üye

Model ne oldu?​

Grup 26 Eylül 2016 tarihinde dağılma kararıyla yollarını ayırmıştır.

Agalloch neden dağıldı?​

Grubun dağılması konusunda tam bir sebep belirtilmese de, grubun kurucusu John Haughm ile grubun geri kalanının (Don Anderson, Jason Walton ve Aesop Dekker) bundan sonra birlikte müzik yapmak istememesi üzerine dağılma kararı alındığı ifade edilmiş.

Fatma Turgut ve Can Temiz sevgili mi?​

Fatma Turgut ve Can Temiz sevgili mi?
Grubun solisti Fatma Turgut’la gitaristi Can Temiz, daha bir ay öncesine kadar sevgiliydi.

Hepsi 1 grubu nasıl tanıştı?​

Hepsi 1 grubu nasıl tanıştı?
Bu yıllarda bir kız grubu kurma hayalini, AKM’de ve MSGSÜ’de tanışmış olduğu arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile resmi olarak 2005’te gerçekleştirdi. 2006’da Pepsi’nin reklamlarında yer aldı.

Model neden dağıldı 3 adam?​

3 Adam sunucularından Eser, haftanın konuklarından Fatma Turgut’a Model Grubu’nun’in neden dağıldığını sordu. Güzel şarkıcı, diğer grup üyelerinin bir proje nedeniyle Amerika’ya gittiklerini ve geri dönmemeye karar verdiklerini söyledi.

Model öldü mü?​

MODEL ismiyle popüler olan grubun dağılmasına yönelik açıklamalar grup üyeleri arasında tartışma yarattı. Grubun solisti Fatma Uğurlu Twitter adresinden “‘Bekle’ deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

Fatma Turgut sevgilisi Can Temiz neden ayrıldı?​

Fatma Turgut sevgilisi Can Temiz neden ayrıldı?
‘BURCU’YA AŞIK OLDUKTAN SONRA KÖTÜLEŞTİ’ Geçen sene, Fatma Turgut ile Burcu Erim’in kavga ettiği bilgisi basına sızmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Can Temiz, “Bize saldırdıktan sonra grubu bırakmaya karar verdim.

Hepsi 1 grubu neden dağıldı?​

Hepsi 1 grubu neden dağıldı?
HEPSİ GRUBUN’DAN AYRILMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU Ergül, ayrılma nedenini şu sözlerle dile getirdi: “Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var.

Fatma Turgut Model den neden ayrıldı?​

Albüm yapacaktık… Bir anda aradılar ve ‘Türkiye’ye dönmeme kararı aldık’ dediler. Ben de burada ne yapayım, kendi yoluma devam ettim. Hiçbir grup üyesiyle görüşmüyorum.

Model grubu kapandı mı?​

Türkiye’nin önde gelen müzik gruplarından Model, resmen ayrıldığını açıkladı. Model grubunun solisti Fatma Turgut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Model grubunun dağıldığını açıkladı.

Şarkıcı Model kimdir?​

Şarkıcı Model kimdir?
Fatma Turgut (d. 2 Ocak 1984, Aydın), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.

Model ne zaman dağıldı?​

Model ne zaman dağıldı?
Grup 26 Eylül 2016 tarihinde dağılma kararıyla yollarını ayırmıştır. Ancak 27 Eylül’de Model grubunun solistinin Twitter’da yaptığı retweet ile bunu yalanlamıştır. Fakat 28 Aralık’ta Model grubunun solisti Fatma Turgut’un grubun dağıldığını duyurdu.

Model grubunun dağılmasına dair detaylı bilgiler verilmiş. Grubun dağılma sebepleri ve üyeler arasındaki ilişkiler hakkında bilgiler paylaşılmış. Ayrıca diğer müzik gruplarından Hepsi 1'in ve Agalloch'un neden dağıldığına dair bilgilere de yer verilmiş. Grup üyelerinin neden ayrıldıkları ve grupların kapanış süreçleri hakkında bilgiler aktarılmış. Bu bilgiler doğrultusunda grupların ayrılma süreçlerine ve sebeplerine dair farklı açıklamalar yapılmış. Grupların dağılma süreçleri ve sebepleri hakkında detaylı bilgi almak için verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Geri