AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Model - Benim Tatlı Kanserim

haberci

Yeni Üye
Model Benim Tatlı Kanserim
Model Benim Tatlı Kanserim Şarkı Sozu
Gunden gune soluyoruz
İcten ice eriyoruz
Ne kacış var ne bir umut
Yine de onsuz yapamıyoruz
Bu aşk bir kanser hucresi
Belli yok tedavisi
Sardıkca her yerimizi
Tutkuyla bağlanıyoruz
Bu kanlı yaratık nereni sardıysa
Hic duşunmeden hani kesip atarsın ya
Tut ki bu illet kalbine dadandıysa
Kalbini de sokup atamazsın ya
Varsın solsun ciceklerim
Ben olmeyi de beklerim
Yine de kesip atamam seni
Benim tatlı kanserim

"Model - Benim Tatlı Kanserim" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve derin duyguları ifade ediyor. Şarkıda aşkın bazen bir kanser hücresi gibi yayılarak insanı sarıp sarmaladığı, tedavisinin olmadığı vurgulanmış. Bu kıyaslamalar yoluyla aşkın ne kadar güçlü ve bağımlılık yaratan bir duygu olduğu anlatılmış.

Şarkının akıcı ve etkileyici yapısıyla duyguların yoğunluğu dinleyiciyi derinden etkileyebilir. Özellikle "Tut ki bu illet kalbine dadandıysa, Kalbini de sokup atamazsın ya" gibi kısımlar, aşkın insanı nasıl ele geçirdiğini ve kolay kolay vazgeçilemeyeceğini vurguluyor.

Sözlerdeki "Varsın solsun çiçeklerim, Ben olmayı da beklerim" ve "Yine de kesip atamam seni, Benim tatlı kanserim" gibi ifadeler ise aşkın zorluklarına rağmen yine de vazgeçilmez olabileceğini ve yaşamın bir parçası haline geldiğini anlatıyor.

Genel olarak şarkı, derin duyguları, aşkın zorluklarını ve bağımlılığını etkileyici bir şekilde aktarıyor. Dinleyicilerin hayatlarında karşılaştıkları aşk deneyimleriyle ilişkilendirerek şarkının anlamını daha da derinleştirebilecekleri bir içeriğe sahip.

Geri